- Poruka
- 29.459
ja i ako budem menjala kuhinju plocice se ne bi uklopile. jedino da ih farbam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moraš sve na jedno mjesto fa staviš. Magijine kreacije od drveta da se zove album.pa slikala sma skoro radni sto koji sam skucala od ivar borove police i adils nogu. a kao nosac monitora sma stavila variera kuhinjsku policu umetak. imam jos jednu plocu tjah, koju sam predvidela za nosac monitora, ali mi je variera bas dekorativna i daje mi vazdusast izgled, a to sam htela.
pa slikala sma i albert policu za kupatilo koju sma prepravila prema svojim potrebama (jos jedna prednost drveta). konacno je sve stalo na jedno mesto i kutija za ves i peskiri i tolet papir. posto mi se bas ne buse plocice.
nisma stolicicu kojoj sma napravila sediste tjah zamenila propalo.
uglavnom sve metal drvo.
kad sam kod plocica, u srbiji nije bas pametno da s euradi kupatilo gde su plocice samo na podu i oko kade i lavaboa, a ostalo zidovi, kao sto rade u inostranstvu. citah da je u kanadi npr. potpuno drugaciji tip gradnje, nego ovde. kod nas je najpametnije plocice od poda do plafona. a ja to mrzim, jer mi s ene mili da busim po plocicama i kad nesto hocu da promenim ostaju krateri.

Ово је нешто много папреније. Њему су само јастучићи на софи по 700 е.Verujem da jeste
M je kuhinju platio 503.000..bez kuhinjskih elemenata..nasle smo racun..kombinacija tamnog stakla i braon frontova..inace je takav stil forsirao oduvek i ti je jedna od stvari koja nas je razdvojila, jer ja volim da stvari budu meni u funkciji, a ne da moram da ih opsluzujem

Ја сам опште некултурнаfrapirana sam forumskim neznanjem pojedinih
mislim, daca i wc solja od hiljadu evra, to je stvar opste kulture na forumu![]()

frapirana sam forumskim neznanjem pojedinih
mislim, daca i wc solja od hiljadu evra, to je stvar opste kulture na forumu![]()
ali zaista nisma imala pojma ko je daca. prosvetlile ste me. 
da budem iskren meni ovo deluje premnogo nepotrebno.Verujem da jeste
M je kuhinju platio 503.000..bez kuhinjskih elemenata..nasle smo racun..kombinacija tamnog stakla i braon frontova..inace je takav stil forsirao oduvek i ti je jedna od stvari koja nas je razdvojila, jer ja volim da stvari budu meni u funkciji, a ne da moram da ih opsluzujem
da budem iskren meni ovo deluje premnogo nepotrebno.
ja sam imao namestaj od punog drveta, rucni duborez, u prodavnici svaki komad pojedinacno bi kostao preko 1.500€
jedva sam ga se otarasio i dao ga bukvalno za sicu jer vise nisam mogao da ga gledam..zeleo sam da promenim izgled sobe i taj namestaj mi je bio visak.
pitanje je koliko je potrebnio davati velike pare za nesto sta posle neces znati sta da radis sa tim..ja sam bukvalno dosao u situaciju daj sta das samo ga nosi jer me je tih nekoliko komada namestaja blokirao u nameri promene izgleda sobe.
slazem se da je bolje uzeti puno drvo a ne ivericu i tako i ja radim i sad, ali ne treba preterivati i uzimati neke ultra skupe elemente.
ma bezi bre, sad si nasao da kacis tu lepotu dok dahcem pod klimom

jooj dobro me podseti da je upalimma bezi bre, sad si nasao da kacis tu lepotu dok dahcem pod klimom
uzivaj![]()
ja sam cak platila samo da noseposle trpis nesto samo zato sto je placeno.
sta bi ti bez menejooj dobro me podseti da je upalim
vidim ja nesto mi toplo![]()

kuvao sesta bi ti bez mene![]()

zovi drugog majstoraJbte se svi, meni ne radi klima i dalje, majstor može možda sutra, a možda i ne. Ubiću se!![]()
Batice, nema ovde drugog majstora.zovi drugog majstora

@mina68 

ja ove godine izglda i necu na more ako budu trazili vakcinuХоћу и ја на море! Ко ће дочекати другу половину јула![]()