- Poruka
- 50.388
MislisЗаврућило, само сам ја преживела, празан форум![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MislisЗаврућило, само сам ја преживела, празан форум![]()
Tu smo i mi sa upalom mišićaЗаврућило, само сам ја преживела, празан форум![]()
Tur reklama da je u BG dobar dop?Ејми Вајнхаус добија споменик у Београду
Читам и не верујем.
+1.pijem kafu i jedem gomna po forumu

Daa dobre su...Ја волим оне црне са поморанџом, одличне су...
Па није баш, то јој је био последњи концерт...Tur reklama da je u BG dobar dop?
A voleo sam njen glas, to jeste.
a ja sladoled

To ću posle, kad odem kući...a ja sladoled![]()
Znam, žao mi je, a i zbog tolike količine droge u takvom životu, ogromnom potencijalu.Па није баш, то јој је био последњи концерт...
Nije ni jedina a na zalost ni poslednja. Kad pogledas koliko je takvih umetnika otislo, i zamisli da je svako izgurao svoju pricu do kraja, sta bi bilo...stetaZnam, žao mi je, a i zbog tolike količine droge u takvom životu, ogromnom potencijalu.
Šteta.
to ni moja baba nije radila. usisa uzme neku krpetinu baci na pod i nogom stane na krpu i brise.
tepihe su keva i baba iznosile na zicu pa ih istresu s vremena na vreme. ja sam se modernizovala, prebrisem mopom i cao, a tepih nigde nemam, cak ni prostirku u kupatilu. ja cak ne mogu ni da zamislim kako to ribas parket?Гледам Чернобил...није лоше, али очекивала сам више.

Ja sad sela. Dosĺa iz nocne. Isla do banke, kupila bajs (jer mi je bivsi muz i to uzeo pre neki dsn), otisla na crossfit trening, riknula, al lepo, i s decom se vozala bqjsevima sat i po, uzeli veceru i sad otpadamoЗаврућило, само сам ја преживела, празан форум![]()
Zna li se ime kućne pomoćnice?ili sam ja kraljica svih prasica ovog sveta ili sa drugim zenama nesto nije u redu.![]()