Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Када сте код базена... Причам са колегом како у Шпанији траже да се плива са маском у мору. А он мртав хладан- ако је гужва има смисла.
Ћути, Богомољка, ћууути... Реци јесте. Осмехни се.
Ko zna koliko njih stane na flamingosa. Obavezno neka u dzepicu ponese i rezervnu:mrgreen:

Srecan ti jucerasnji najdivniji dan:heart::heart::heart:

Ja nisam mogao pbarglu, mnogo mi bila gadna, al jednom sam probao domaću i bila je xtra..znači jedom u životu..
Шварглу? Ни ја. Ни крвавицу.

Сећам се мог сина, мали, можда 3 године. Моји клали и донели свашта. А шварглу јели и комад на тањиру у фрижидеру. Бака отворила да нешто узме, он то видео и уперио прстом: хахаха, имате какицу у фрижидеру :lol: :confused:

Шварглу? Ни ја. Ни крвавицу.

Сећам се мог сина, мали, можда 3 године. Моји клали и донели свашта. А шварглу јели и комад на тањиру у фрижидеру. Бака отворила да нешто узме, он то видео и уперио прстом: хахаха, имате какицу у фрижидеру :lol: :confused:
Eto, ko me razume - razume : 💜
Hahah, klinja..pa, liči..

ja ne volim drhturavu hranu tj hranu mekane konzistencije lol
u to mi spadaju i pihtije, pudinzi, suflei, nebitno da li je slano ili slatko, bas mi ne ide.
a moje jedince (koje jede kao kamiondzija, samo nek je jestivo) obozava skembice i spricer sa rozeom uz iste :eek: pihtije, svraglu..bljuv...to kod majke nema na meniju, ali bez blama naruci u restoranu, carica.

ako ste prestali da pisete o hrani dok sam ja iskucala post, edite skembice svi na gomili,.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back