- Poruka
- 63.764
Ма ниси, мучнина, можда пролив, проћи ће...јеси много појела?jesam li se otrovala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма ниси, мучнина, можда пролив, проћи ће...јеси много појела?jesam li se otrovala?
malo.jel imas proliv?
Ма ниси, мучнина, можда пролив, проћи ће...јеси много појела?
Ја бих се радовала. Раван стомак залепљен за кичмуМа ниси, мучнина, можда пролив, проћи ће...јеси много појела?

Храна се не баца, сем кад је покварена...немој то да радиш.ja uopste ne gledam reklame, nego to mi ostalo iz detinjstva...mora sve iz tanjira da se pojede.
ja pojedem 20 cevapa,dve vesalice,salatu,celu lepinju.ne ostavljam nistaТи баш гледаш оне рекламе Да се не баци![]()
Храна се не баца, сем кад је покварена...немој то да радиш.
Покварене?ja pojedem 20 cevapa,dve vesalice,salatu,celu lepinju.ne ostavljam nista
ako za 2 sata ne dobijes proliv bice okne, samo mi je muka.
Акценат на Биоpa reko steta da ga zafrljacim u djubre, a lep sir bio.

mogla si macki da daspa reko steta da ga zafrljacim u djubre, a lep sir bio.
Акценат на Био![]()

Нема везе, преко мед и ораси па не осетиш. А 15 минутаПокварене?
доброг секса и зноја избаци све отрове.ma svezeПокварене?
mozda malo

mozda cu sad da umrem ko mis koji je pojeo otrovni sir...pa da se oprostim.![]()
Ја волим те горкасте сиреве, уз орахе и свеже смокве.pa da bio je lep..onda mu je blaga gorcina dala specijalnu aromu, meni je jos bilo i ukusno.![]()
ulicnimnemam macku.![]()
govori i fascinatori su spremni jos od prosle godineAjd sretan ti put.

Само је ти пали.Ја волим те горкасте сиреве, уз орахе и свеже смокве.
Ma naravno, mora se precuti svastaИздржим свашта. Зато имам вас за неиздрже
Када бих причала све што овде пишем, добила бих батине на улици
То ми је и бака рекла, тебе ће једном неко измлатити само се ти јуначи.

Meni jos stoji onaj crni fascinator u studiju sto ga zaboravio kreator, ceka svojih pet minutagovori i fascinatori su spremni jos od prosle godine
krempite ce ocas posla

casu martzuЈа волим те горкасте сиреве, уз орахе и свеже смокве.