gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
gde si ga gurnuo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde si ga gurnuo?
to ti kazem, otkako je pocelo ovo s.ranje sa kovidom, spremni smo ko zapete puske, kome god zatrebaMeni jos stoji onaj crni fascinator u studiju sto ga zaboravio kreator, ceka svojih pet minuta![]()

gde nisamgde si ga gurnuo?

E i ja tebi

iid bre bogi u persun vise sa maskamaКада сте код базена... Причам са колегом како у Шпанији траже да се плива са маском у мору. А он мртав хладан- ако је гужва има смисла.
Ћути, Богомољка, ћууути... Реци јесте. Осмехни се.

hahahahahahha skapirala siE i ja tebi![]()
nisi valda u onu rupu gde izlazi sir?gde nisam![]()
Al ne da nam se zeno da predstavimo svoje performase, niko papke da odapneto ti kazem, otkako je pocelo ovo s.ranje sa kovidom, spremni smo ko zapete puske, kome god zatreba![]()
nema smisla stvarnoOd 100gr masnog sira bi mi bila muka i da je najsvežijima parce, mozda 100 grama.
Мени не биOd 100gr masnog sira bi mi bila muka i da je najsvežiji
O ko žena mi.. e, ne, nisam video Em, ona isto samo mlad sir.Мени не би
Ја и сланину и чварке једем без хлеба.

Пихтије...знам да људи не воле, али и даље ћудим.Па пије се и кафа из измета мачке. Има свега...
Ја пихтије не могу.
macke ili majmuna ono bese?Па пије се и кафа из измета мачке. Има свега...
Ја пихтије не могу.
ja cvarke i slaninu dam macki.ne volim to da jedemМени не би
Ја и сланину и чварке једем без хлеба.
cibetke.najskuplja kafa na svetu.macke ili majmuna ono bese?
ja njih zovem - zemljotresПихтије...знам да људи не воле, али и даље ћудим.
Pa ne, kažu da je to najskuplja kafa. Al to nisi valjda domaće mačke pa se pokenjaju, da prostite, i sad pipetom to stavite u kafu. Normalno..od toga raste rep.Па пије се и кафа из измета мачке. Има свега...
Ја пихтије не могу.
Не капирам...можда зато што си ти у шоку.ja njih zovem - zemljotres
ali ne slusajte mene..ja sam u soku... buncam
nije od macke najskuplja na svetuPa ne, kažu da je to najskuplja kafa. Al to nisi valjda domaće mačke pa se pokenjajj, da prostire, i sad pipetom to stavite u kafu. Normalno..od toga raste rep.
pa drmusaju se ....Не капирам...можда зато што си ти у шоку.