moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Sadrži mačji izmet...nego koja je Miki najskuplja?nije od macke najskuplja na svetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sadrži mačji izmet...nego koja je Miki najskuplja?nije od macke najskuplja na svetu
Није то желе да се дрмуса...ако се направе како ваља, врло су чврсте.pa drmusaju se ....![]()
od cibetkeSadrži mačji izmet...nego koja je Miki najskuplja?
Aaaa.sorry..a šta je to, kao rakun.cibetke.najskuplja kafa na svetu.
opaaaaaaaaaaaaaНије то желе да се дрмуса...ако се направе како ваља, врло су чврсте.

Нарафски...opaaaaaaaaaaaaa
znaci ako uradis sve kako treba, cvrsto je ?![]()
macke ili majmuna ono bese?
Ko zna koliko njih stane na flamingosa. Obavezno neka u dzepicu ponese i rezervnuКада сте код базена... Причам са колегом како у Шпанији траже да се плива са маском у мору. А он мртав хладан- ако је гужва има смисла.
Ћути, Богомољка, ћууути... Реци јесте. Осмехни се.

Mackamacke ili majmuna ono bese?
Шварглу? Ни ја. Ни крвавицу.Ja nisam mogao pbarglu, mnogo mi bila gadna, al jednom sam probao domaću i bila je xtra..znači jedom u životu..
pa to... i ja znam za majmuna zato pitamJa znam da ima od izmeta majmuna. I nešto je papreno skupa.
porodica iz reda zveriAaaa.sorry..a šta je to, kao rakun.
Iz koje je porodice?
u rukama majstorice nema da omaneНарафски...
Eto, ko me razume - razume :Шварглу? Ни ја. Ни крвавицу.
Сећам се мог сина, мали, можда 3 године. Моји клали и донели свашта. А шварглу јели и комад на тањиру у фрижидеру. Бака отворила да нешто узме, он то видео и уперио прстом: хахаха, имате какицу у фрижидеру![]()
![]()
Искуство, бато...u rukama majstorice nema da omane![]()
Pijem kafu, aj menjaj temupa to... i ja znam za majmuna zato pitam
mozda ima i neka macka kafoserka![]()
pihtije, svraglu..bljuv...to kod majke nema na meniju, ali bez blama naruci u restoranu, carica.mi i dalje pricamo o pihtijama?Искуство, бато...
kilogram košta 1.400 dolaraPovuci lajk...![]()
НараФски...mi i dalje pricamo o pihtijama?![]()
pihtije su za macke i psemi i dalje pricamo o pihtijama?![]()
muka mi jeНараФски...