Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Dete mi je neuzvraćeno zaljubljeno sa nepunih pet godina, isuse šta me čeka za deset?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
љуљаћешDete mi je neuzvraćeno zaljubljeno sa nepunih pet godina, isuse šta me čeka za deset?!
љуљаћеш
даће богZnaš, bila bih sasvim ok sa tim razvojem situacije.

sputavate detePogledajte prilog 945856
U kesi je jednorog, ofkors, puta jedan, i jedna čestitka za srećan rođendan sa srcem i zamalo rečima - sunce moje, u zadnjem momentu ga je ćaća nagovorio da joj nacrta sunce umesto da napiše![]()

Ne pitaj! Mladja 4 godine.sputavate dete
ko je srecnica?![]()

Немам појма шта то подразумева, али верујем ти да те све болиIscrtala sam konture na 160 medenjaka, boli me apsolutno sve.![]()

Ovog trenutka ne znam ni ja, ali najgrublje rečeno na svakom sam nacrtala jestivim flomasterom tatu, mamu, bebu i mačku.Немам појма шта то подразумева, али верујем ти да те све боли![]()
Jaooo, bre, vidi kako je veverko porastao!Pogledajte prilog 945856
U kesi je jednorog, ofkors, puta jedan, i jedna čestitka za srećan rođendan sa srcem i zamalo rečima - sunce moje, u zadnjem momentu ga je ćaća nagovorio da joj nacrta sunce umesto da napiše![]()

Gosti na jednom venčanju. Pojedu ili ponesu, šta ja znam.kbte, ko pojede 160 medenjaka....
Odlično.Gosti na jednom venčanju. Pojedu ili ponesu, šta ja znam.
Мораћеш да их уштиркаш и испеглаш. Да буду круте. Мислим да ће бити лепо.

I macku!! ❤Ovog trenutka ne znam ni ja, ali najgrublje rečeno na svakom sam nacrtala jestivim flomasterom tatu, mamu, bebu i mačku.

Meni je autfit genijalanPogledajte prilog 945856

E fotkam cesto jednu malu mnogo me podseca na tebeЛу, па ја немам речи![]()

Хајде да је усвојимоE fotkam cesto jednu malu mnogo me podseca na tebe
Ogromnu kosu ima cupavu plavkasto slamnata boja
Krupne oci, mali prcast nosic i kez od uveta do uveta, naravno krezav
Znas kakva je, medenjacic, a vrtiguz opasan, samo bi da igra da skakuce, voli da mi pozira vise nego leba da jede....kuci bih je vodila odma
Bas mi prodjes ti kroz glavu kad god mi dodje kako lici na tebe, mini verzija tebe![]()

Pa ne pre subote. Nikad ne delim slike pre događaja, a nisam ni završila realno.I macku!! ❤
A kad cemo da vidimo![]()