Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo.... :lol:

IMG_20210612_193041.jpg

moram d akupim 2 pakovanja kukica u jisku, jer ih ima po 4, a meni treba 6 kukica.

svaka krpa ce dobiti uzice da se nakaci na kukice i moci ce jedna od druge nezavisno da se skidaju, pa tako mogu da ostavim samo donju ili samo srednju, a uvece sve tri da stavim.

a sve vreme gornji deo prozora onaj najvisi je otvroen i ima svetla a nocu mogu d avidim nebo.

e sad kad otovrim rpozor, ako ga otovrim sirom zavesice nemaju svrhu, ali to je retko.

Ti stalno nešto rukama radiš,stvaraš,prekrajaš. Super mi je to kod ljudi.

pa da, zato mene sve to mora da kosta malo, zato sto znam da cu za 2-3 godine ponovo da menjam.

krajem 2017 mi je trebalo sve sareno, dekupaz, shaby, sad mi treba nesto mirnije, neutralnije.

citala na onom roze forumu posotve unazad 2 godine i kao bilo je hit kombinovati sa sivom, a ja sma vec sve izgustirala. sad ne volim velike teske zavese, nekad sam ih volela, sivo, belo, crno sam imala tamo neke 2004 godine, kada se i dlaje preferirala mahom baron boja, kuhinja mi je bila limun zuta roze:lol:

ali fora je sto to sto ja radim nije trajno i nije za ceo zivot. meni to i ne treba.

Nisam ni rekla da nisu, slatko ti je to sve. Volim ja kad se ljudi tako upiste u sređivanje, ja nisam taj tip, ne mogu da se odvažim za takve poslove. Strah me sve ću zeznuti i samo baciti pare i napraviti štetu.

ma ja sam krpe kupila da ih koristim kao krpe i gledam ih danima, ja volim takve dezene pruge i kvadrate, krpe su kvalitetne, mekane, pamucne i eto privremenog resenja za prozor. tu je bila dugacka draperija, ali me je gusila.

ma ja sam krpe kupila da ih koristim kao krpe i gledam ih danima, ja volim takve dezene pruge i kvadrate, krpe su kvalitetne, mekane, pamucne i eto privremenog resenja za prozor. tu je bila dugacka draperija, ali me je gusila.
Kod mene nema zavrsa, i ovako ni je mali prostor, samo mi zavese fale. Sa ulice se ne vidi ništa, kad se smrači spustim roletne i super.

Kod mene nema zavrsa, i ovako ni je mali prostor, samo mi zavese fale. Sa ulice se ne vidi ništa, kad se smrači spustim roletne i super.

ja nemam roletne...nemam ih jer bi me mrzelo da ih perem, zato ih nemam godinama...imala sam draperije, jer se one peru u masini. :lol:

nista sto se tesko odrzava, a meni je tesko sve sto moram da briskam.:lol:

ono sa 3 krpe je nocna varijanta, dnevna je sa 1 donjom. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back