- Poruka
- 50.491
Sad na temi igre ponudio limunadu i vidim iznad, ova tema i zadnji post napisala limunadaI ja danas cistila kucu,crkla sam nesto.
I ostalo mi jos kupatilo,a to mi mr najteze i najmrze.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad na temi igre ponudio limunadu i vidim iznad, ova tema i zadnji post napisala limunadaI ja danas cistila kucu,crkla sam nesto.
I ostalo mi jos kupatilo,a to mi mr najteze i najmrze.![]()
Ponudi i meni jednu.Sad na temi igre ponudio limunadu i vidim iznad, ova tema i zadnji post napisala limunada![]()
Evo, odricem se svoje. Ali bez secera je pa zasladi po zeljiPonudi i meni jednu.![]()
Hvala,ziveli!Evo, odricem se svoje. Ali bez secera je pa zasladi po zelji
Na zdravljeHvala,ziveli!![]()

Daj da vidimo.bas mi je slatka zavesica na prozoru tjah zastor, nema vise zavese na plafonu![]()
Daj da vidimo.

Ti stalno nešto rukama radiš,stvaraš,prekrajaš. Super mi je to kod ljudi.ovako kad ih je 3 padaju u slapovima.
one dascice tamo ne pitajte cemu sluze, iamm dascice po celom stanu kojekuda razbacane...restlovi.
i babina pepeljara.![]()
Ti stalno nešto rukama radiš,stvaraš,prekrajaš. Super mi je to kod ljudi.

meni su moje krpe bas cakane. 
Nisam ni rekla da nisu, slatko ti je to sve. Volim ja kad se ljudi tako upiste u sređivanje, ja nisam taj tip, ne mogu da se odvažim za takve poslove. Strah me sve ću zeznuti i samo baciti pare i napraviti štetu.afrojka,meni su moje krpe bas cakane.
![]()
Nisam ni rekla da nisu, slatko ti je to sve. Volim ja kad se ljudi tako upiste u sređivanje, ja nisam taj tip, ne mogu da se odvažim za takve poslove. Strah me sve ću zeznuti i samo baciti pare i napraviti štetu.
Kod mene nema zavrsa, i ovako ni je mali prostor, samo mi zavese fale. Sa ulice se ne vidi ništa, kad se smrači spustim roletne i super.ma ja sam krpe kupila da ih koristim kao krpe i gledam ih danima, ja volim takve dezene pruge i kvadrate, krpe su kvalitetne, mekane, pamucne i eto privremenog resenja za prozor. tu je bila dugacka draperija, ali me je gusila.
Kod mene nema zavrsa, i ovako ni je mali prostor, samo mi zavese fale. Sa ulice se ne vidi ništa, kad se smrači spustim roletne i super.

Zlozi, ti treba da otvoriš zasebnu temu gde bi nam držala DIY časove![]()
..ko se seca preruznog. 

Ja više ništa ne sređujem, ne volim renoviranja, a još uvek nema ni potrebepkusala sam pre par godina i niste bile zainteresovane....ko se seca preruznog.
ja bih volela da vidim sta vi radite kako sredjuete prostor.![]()