Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spavala sam osam sati ko zaklana! :eek:
Sve me boli, sad razmišljam jedan Brufen da doručkujem, pa polako, jer show must go on. Još mi se javila jedna stara mušterija, njoj ako može za petak 25. Nisam još prihvatila, ali mi bezveze da je odbijem, a kad ću, šta ću, ja pojma nemam.

A slabo mene kafa radi, sinoć sam na fotelji zadremala sa šoljom u ruci, na pola kafe. Brufen da me ne boli, to sam mislila. :lol:
Исто, на мене кафа уопште не делује у било ком смислу, сем што уживам да је пијем...
Сликај кад буду готови :heart:

Spavala sam osam sati ko zaklana! :eek:
Sve me boli, sad razmišljam jedan Brufen da doručkujem, pa polako, jer show must go on. Još mi se javila jedna stara mušterija, njoj ako može za petak 25. Nisam još prihvatila, ali mi bezveze da je odbijem, a kad ću, šta ću, ja pojma nemam.
Super sto si napokon spavala ❤
Polako, drmni za dorucak brufen ali i pojedi par zalogaja necega, pa udri

I nemoj da se preforsiras sjebaces ledja pa cu morati kod mice majstora da te vodim na opravku :lol:

• Haha
Reactions: Red
Ma nema frke kaci kad oces ali tu macku moram videti!!!
Obična, crna mačka, s leđa.
Ovako, samo silueta.

32c3fccf12b9e2cfd120b50bdfd61090.jpg

Ne osećam vrat, ali rame nedeljama. I vidim da su mi opet crvene oči. A nema veze, prihvatila sam, biće sve na vreme, rame i leđa i sve će da prođe i tako...
Vidi da te masira djuvegija
Mozes ds probas da pijes i midokalm se zove lek, za opustanje misica, samo proveri sa apotekarom ako imas neke svoje terapije dal smes da kombinujes, i da li si alergicna na neki sastojak
Nije nista opasan lek, samo pomaze da se ublazi grc u misicima da mozes da mrdas
Mi u studiju zivimo na tom leku

• Podržavam
Reactions: Red
Nisam vam rekla, skoro sam otkrila Rimelov lak što se suši za minut. Oduševljena sam. Ne traje mi mnogo, jer sam uzela bordo i koralno crven, ali dva dana bez problema. Evo sad imam još, od četvrtka, beli su vrhovi, a samo jedan sam odvalila malo na vrhu, ali nisam sudove prala, samo par stvari, usput, možda desetak čaša, tanjira...

Nisam vam rekla, skoro sam otkrila Rimelov lak što se suši za minut. Oduševljena sam. Ne traje mi mnogo, jer sam uzela bordo i koralno crven, ali dva dana bez problema. Evo sad imam još, od četvrtka, beli su vrhovi, a samo jedan sam odvalila malo na vrhu, ali nisam sudove prala, samo par stvari, usput, možda desetak čaša, tanjira...
Ni jedan lak ne moze da traje kad se radi to sto ti radis ❤

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back