Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe, snajka je iz poštenu kuću ali totalno nezainteresovana :lol:
Jesu oni i trčali zajedno, držali se za ruke, ali je ona skroz zjakasto dete, što bi moj tata rekao - pas joj glavu nosi, verujem da joj takve emocije nisu ni u malom prstu :lol:
A on, nije jeo juče ceo dan, nije jeo na rođendanu, čim smo ušli u stan počeo je da plače kao kiša, od jutros se nije nasmejao, šta se njemu dešava u glavici samo on zna, probali smo da izvučemo, ne ide.. pustili smo, pa valjda će ispljunuti.

Jesu oni i trčali zajedno, držali se za ruke, ali je ona skroz zjakasto dete, što bi moj tata rekao - pas joj glavu nosi, verujem da joj takve emocije nisu ni u malom prstu :lol:
A on, nije jeo juče ceo dan, nije jeo na rođendanu, čim smo ušli u stan počeo je da plače kao kiša, od jutros se nije nasmejao, šta se njemu dešava u glavici samo on zna, probali smo da izvučemo, ne ide.. pustili smo, pa valjda će ispljunuti.
Joj dusica mala pa on se smrtno zaljubiska i to nesrecno :rida:

jbt uzas.....:eek:

Nisam vam rekla, skoro sam otkrila Rimelov lak što se suši za minut. Oduševljena sam. Ne traje mi mnogo, jer sam uzela bordo i koralno crven, ali dva dana bez problema. Evo sad imam još, od četvrtka, beli su vrhovi, a samo jedan sam odvalila malo na vrhu, ali nisam sudove prala, samo par stvari, usput, možda desetak čaša, tanjira...
Oni ne traju dugo ali imaju super siroku cetkicu i bas se fino nanose.
Kupi top coat, mozda osiguras dva dana i uz pranje kose i sudova. Fino mu produzi trajanje

• Podržavam
Reactions: Red
Dobar dan, ja na svadbi nakon sto godina :D

Prilozi

• IMG_20210613_155317.jpg
    IMG_20210613_155317.jpg
    72,3 KB · Pregleda: 39
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back