Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG-a9158de7cf8a079e65769aacbf28a6dd-V.jpg

Svaka kamera ima filtere.🙂
Ili mislite da ste tako lijepo prirodno? 😁
Salim se,ali svaka kamera malo "zamagli"lik,jer bi bilo bez veze da se vidi svaka pora i bora na licu kao pod mikroskopom.
Ovi moderni telefoni imaju i dodatne filtere.
Tu opet imaju dvije vrste...oni koji samo dodaju "boju",tj.razlicite vrste svjetlosti.Slicno rade i fotografi, oni kisobrani u studiju sluze da podese svjetlost,slika zavisi od toga kako pada svjetlost.Oni mogu biti bas interesantni sa umjetnickog stanovista.
Druga vrsta filtera koje ja ne volim su oni koji ti uvecavaju oci ili usne,dodaju alajner i trepavice,
i slicno tj.mijenjaju ti licni opis.
Ili oni sa usima,iskrivljenjima i slicno.
Ali za zabavu je sve interesantno.

Salim se,ali svaka kamera malo "zamagli"lik,jer bi bilo bez veze da se vidi svaka pora i bora na licu kao pod mikroskopom.
Tu opet imaju dvije vrste...oni koji samo dodaju "boju",tj.razlicite vrste svjetlosti.Slicno rade i fotografi, oni kisobrani u studiju sluze da podese svjetlost,slika zavisi od toga kako pada svjetlost.Oni mogu biti bas interesantni sa umjetnickog stanovista.
Druga vrsta filtera koje ja ne volim su oni koji ti uvecavaju oci ili usne,dodaju alajner i trepavice,
sve to mozes iskljuciti ako zelis

Tako je ...kad već imamo moćne sprave, ima d' izgledamo k'o "milion dolara"! 😁

Moja kamera nema filtere za ulepsavanje. Tj. moja poslednja 3 telefona to nisu imala. Mogla bih da skinem neki app, ali to svesno necu.
Imam i imala sam Iphone.

Pogotovo kad se sama slikam, pa se namestam, okinem par fotki, pa izaberem najlepsu, jos da se sad i pustam kroz filtere da bi se predstavila jos lepsom, mene je blam. I nekako mi je fejk. To vise nisam ja.

I ok mi je dok se ne pretera, ali kad iz aviona vidim da se sve zivo ispeglalo, to mi vise nije lepo.

Moja kamera nema filtere za ulepsavanje. Tj. moja poslednja 3 telefona to nisu imala. Mogla bih da skinem neki app, ali to svesno necu.
Imam i imala sam Iphone.

Pogotovo kad se sama slikam, pa se namestam, okinem par fotki, pa izaberem najlepsu, jos da se sad i pustam kroz filtere da bi se predstavila jos lepsom, mene je blam. I nekako mi je fejk. To vise nisam ja.

I ok mi je dok se ne pretera, ali kad iz aviona vidim da se sve zivo ispeglalo, to mi vise nije lepo.
Svaka ima.Ja godinama nisam znala ms starom tf da ima.I jos se cudim kako kad neko uslika drugim tf izadjem ljepse.🙂
A cak i da nema,na razlicitom svjetlu su razlicite slike.

Poslednja izmena:
E,ne znam.Kod nas nema tih obicaja.🙂
Ima samo molitva ili preslava koju slavi cijelo selo.
Fotografisatju i priložiti fotodokumentaciju u nedelju.
Ako bude u selu. Litije.
U BG idu litije, onda mi aplaudiramo i vičemo Živeo Beograd, a ja dobacim, dokle će ovi đakončići da nose patike...razgivaraćwmo o tome oče Boško.
Za selo ne znam..stvarno...imamo i mi preslave. Ja nemam, al ovi za Sv. Nikolu imaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back