Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.240
Nasla je forumskog muza, crkniNadji muza sa svetlim ocima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasla je forumskog muza, crkniNadji muza sa svetlim ocima![]()

cak norris u osmoj deceniji pa ti vidi : )Hvala
A ovu sliku cak norisa sam imao na viberu bar godinu dana![]()
Da jbt, kad malo bolje covek pogleda, drzi se on odlicnocak norris u osmoj deceniji pa ti vidi : )
Nasla je forumskog muza, crkni![]()
to je zato sto jos ima majku zivu da vodi racuna o njemu : ))))Da jbt, kad malo bolje covek pogleda, drzi se on odlicno
Ni meni se ne svidja kad se tako opeglaju, uvecaju oci, kao vostanipa mozes i samo svjetlo malo opeglati
hendlanje kolicine crvene i svjetlo je sasvim dovoljno za vecinu selfija
Јутра су најлепша.

I ja sam tako poremetio bioritam već duže vremena. Užas.

Da li je to ona obicna ljepljiva cicak traka?
Mozes kupiti malo jacu, metarsku a da iskoristis mrezicu

Ја сам увек завидела женама које не раде, испрате мужа на посао, децу у школу и имају пре подне за себе, саме.
Завидела? Није прави израз. Али рецимо да бих могла тако![]()

to je zato sto jos ima majku zivu da vodi racuna o njemu : ))))
И као дете сам једва чекала да ме оставе саму. Само да свима видим леђа. Срећом, рано и јесу. Сада би им звали службу за социјални радpa to je najlepse biti sama u stanu...ko onaj mali - sam u kuci.![]()

Боље изгледа од њега.
Dal je realno...

И као дете сам једва чекала да ме оставе саму. Само да свима видим леђа. Срећом, рано и јесу. Сада би им звали службу за социјални рад![]()

Тако ћемо мој син и ја
Он 83 а ја 100.
Како је једном рекао- Мама, ми можемо заједно бити у старачком дому![]()

Ма да, деца уопште нису неспособна, ми их таквима правимо, ко их прави јел...pa znas kad sma ja sa nepunih 14 godina ostala vise od mesec dana sama u kuci. mama bila u bolnici, kao da budem kod tjaletove familije, ja s ep[opichkala sa njima i otisla kuci. jos sam mami i kuvala da joj nosim u bolnicu, prvi specijalitet koji je dobila bila je supa od krenvirsli, to sma nasla u kuvara i bilo je lako za spremiti...jadna zena morala da se obraduje supi.
tad je ostavila punomocje za pare koleginici i kad je izasla iz bolnice njoj ej racun bio prazna, ova se vadila kao potrosila na mene, a nije bila istina. i tad mi je rekla cim napunis 18 dobijas punomocje...tako je i bilo.
da danas ostavis nekoga sa 13 godina samog u kuci...tacno socijalna sluzvba da deluje. uzas.
Ja nikad nisam bila sama. Imam stariju sestru.И као дете сам једва чекала да ме оставе саму. Само да свима видим леђа. Срећом, рано и јесу. Сада би им звали службу за социјални рад![]()

Ja nikad nisam bila sama. Imam stariju sestru.
Kad se ona otisnula, ni tada nisam bila sama. Imam i mladju![]()