Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išli su mi svi na k, kako je pametan, pa kako je lep, pa kako je isti na tetku od strica kad je bila mala i jbga i ja sam čovek i ponelo me i tako 😬
Mislim da moj ima usne i zube na mene, ali to ono kad tražim da nađem nešto. Baš sam prije par dana prokometarisala da ne liči ni na mene ni na mm. Trenutno ima svijetlu kosu, skoro da je plav. Kad je bio mlađi ličio je na mm u tom uzrastu, ali sad ne vjerujem da bi iko pomislio da je naš po izgledu. Tako da mene te priče i ne pogađaju jer mislim da stvarno ne liči na mene. :)

Nego, rodbina uglavnom upoređuje s nekim sa svoje strane jer i ne znaju kako je rodbina s druge strane izgledala u djetinjstvu, a ovako ih podsjećaju na nekog s njihove strane kad je bio mali.

Spremam palacinke, valja novu kuhinju isprobati za sve :lol:
Upomoc, drzi me jedan manijak od cetvrtka kao roba :rotf:
Trebala sam danas posle posla da idem kuci, dete da vidim, ljubi ga majka, doso manijak po mene na posao, aj se vozikamo, ajmo, aj izblejimo, aj, ocemo kuci, aj, aj pravimo palacinke, aaa zato si ti doso po mene :rotf:
I tako sad pravim palacinke :kuvar5:
Muke moje niko nema :lol:

Je l to onaj što te tako voza po Karaburmi, kao, na Kari je top vidikovac?
Meni jedna rekla da pravi palačinke samo ako nekog mnogo voli. Ostao sam bio bez teksta, al sam pojeo...sdžemom.

Dopisujem se, nešto mi treba sa Instaća....pa dok se objasnimo....

Meni jedna rekla da pravi palačinke samo ako nekog mnogo voli. Ostao sam bio bez teksta, al sam pojeo...sdžemom.

A bre? Kakva karaburma?
Aaaa ti mislis kad sam isla da se vozikam sa drugom po bg pa stigli na karaburmu neki dobar vidikovac
Ne bre, to je sa drugarom
Nemoj da mesas babe i zabe
Ovo nije drugar

Tesko da bih se dimila przeci palacinke za drugara :lol: a svakako ne bih spavala danima kod drugara :lol:

A bre? Kakva karaburma?
Aaaa ti mislis kad sam isla da se vozikam sa drugom po bg pa stigli na karaburmu neki dobar vidikovac
Ne bre, to je sa drugarom
Nemoj da mesas babe i zabe
Ovo nije drugar

Tesko da bih se dimila przeci palacinke za drugara :lol: a svakako ne bih spavala danima kod drugara :lol:
mda a mene zoves da mi kazes da nisi nesto dobro :malav:

Mislim da moj ima usne i zube na mene, ali to ono kad tražim da nađem nešto. Baš sam prije par dana prokometarisala da ne liči ni na mene ni na mm. Trenutno ima svijetlu kosu, skoro da je plav. Kad je bio mlađi ličio je na mm u tom uzrastu, ali sad ne vjerujem da bi iko pomislio da je naš po izgledu. Tako da mene te priče i ne pogađaju jer mislim da stvarno ne liči na mene. :)

Nego, rodbina uglavnom upoređuje s nekim sa svoje strane jer i ne znaju kako je rodbina s druge strane izgledala u djetinjstvu, a ovako ih podsjećaju na nekog s njihove strane kad je bio mali.
Личе на кога личе. Као да је битно.
Ја се стално зезам како је мој висок на тату а паметан на мене:mrgreen:
Трагедија би била да је обрнуто :lol:

mda a mene zoves da mi kazes da nisi nesto dobro :malav:
To je svakako istina bila :prstic:
Bila sam skenjana zbog advokata, i on se skenjao u medjuvremenu, svadjao se to popodne sa ex, tako da smo oboje bili u kurrcu, hteli smo da dodjemo oboje, ali kad smo skontali da si ti u k i mi u k aj onda bezi kuci, neki drugi dan cemo da ti dodjemo 😘

Sutra mi je advokat prepodne, ima mi to sjebe ceo dan :roll:

Воза, воза, чим купује онако танке штикле а одавно прешла 30. :p:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back