tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
kad umacem u corbasto kupim leb na kalenicu
Hrskava korica unutra mekan, samo taj ima smisla umakati u bilo sta!
Hrskava korica unutra mekan, samo taj ima smisla umakati u bilo sta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja od kad sam to otkrila ja sam odusevljenaA oduvek sam se pitala ko to nema nož i ruke kući![]()
ja volim kidat komade i rovarit po hljebuI jezim se ugnjecenog leba u pokusaju secenja![]()
Ja taj beli sa pijace oljustim ceo jer volim koricu najvise i zmu me samo onako pogleda u stilu -jbtzaropet-ja volim kidat komade i rovarit po hljebu
pa periodicno cujem zmua iz kuzine
jel mi ovo imamo misheve...![]()
A meni mama dodje u goste, sedne za sto i ja kazem, ups nisam kupila leba hehehe.Ja taj beli sa pijace oljustim ceo jer volim koricu najvise i zmu me samo onako pogleda u stilu -jbtzaropet-
Zato ga ja kupim subotom samo na pijaci, volim ga mnogo ga volim i da ga imam svaki dan jela bih ga sa svim i dvacinJa ne jedem beli hleb, a voleeeem... Hleb od juče ne podnosim, a ovaj od integralnog brašna iz pekarice jedem 4 dana.![]()
Ako se pitate ko je juče bio na familijarnoj masovki i zaovu prozvao alkoholičarkom na oca, sad znate, a takođe znate i da više ne moramo da brinemo o porodičnim odnosima![]()
kuku Lunjo, dobro da si nam ostala zivaIstina, nisam prva počela, sveki je rekla da ženska deca imaju očeve gene, ja sam samo parafrazirala njene reči, pomalo nesrećno![]()
jel su bili slani?A ja danas omlatila neke cvarke na poslu, bez leba.
Gledaju me i svi jaooooo, pa kako bez leba, rekoh koji ce mi hehe
kuku Lunjo, dobro da si nam ostala ziva![]()
moje saucesceOporavljam se od 3 noči ne spavanja i puta. Išla sam tetki na sahranu i shvatila da smo tipična srpska porodica, ni sahrana bez svadje ne može da prodje
Pa bilijel su bili slani?
ti si blesava, ljubomorises na babe i familijuA pre toga sam rekla zaovici da me drži za ruku jer mi je baba već svakako otela dete, ajd baba što je infantilna, al što sam ja kreten, stvarno više ne znam što se trigerujem![]()