Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ja ne bih bas odlepila, al bi se vrlo gnjecavo osjecalasuma, magla, jesen, kisica sve moze
al na mokre noge bih odlepila tacno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne bih bas odlepila, al bi se vrlo gnjecavo osjecalasuma, magla, jesen, kisica sve moze
Na to sam i ja odlepilasuma, magla, jesen, kisica sve moze
Neckala sam se do pred sam polazak, jer tamo nije bilo kise ko ovde, mirnije je, ovde je haos veci
Isla sam ipak
Divno je bilo, super i krasno
Suma magla i malo kise...predivno....obozavam maglu i takvo vreme
Ali
Mokre noge sve vreme, gore suva odeca sve ok, ali noge mokre jer djubre iz dekatlona sa deklaracijom voterpruf propustilo posle dva sata kroz blato (to sam i ocekivala jer dobra nepropusna cizma je mnogo skuplja od tog djubreta, al aj)
Uvece sam upala u ledenu recicu do pola listova pa sam jos par sati tako mokra dole isla kroz sumu...extra
Sve u svemu juce oko 11 uvece stigli nazad u bg, ja lepo u apoteku ajmo levofloxacin molicu, popila u ponoc odmah prvu tabletu.... uopste necu da cekam da vidim da li ce besika da prezivi tu zajebanciju, odmah krenula terapiju ko da vec jeste upala...pa nek bude sta bude....
Znaci,zapravo nema nepromocivih,toplih cipela...to je samo mit.Na to sam i ja odlepila
Pazi sve dok hodas je dobro, to je najvaznije sto moras da radis tada, nema sedenja sa mokrim nogama jer onda ces najebati, drzali smo tempo bas zbog toga
Dokle god se kreces struja krv i greje ti noge pa i ako su mokre one su u toplom
Cim stanes krece zamrzivac u cipeli
Ja konkretno imam dramu zbog besike...za ostalo me zabole ako se upali
mora biti kombinacija goretex i koza impregnirana inace caoDobra nepropusna čizma je samo gumena čizma.
Ja imam baš planinarske waterproof impegnrane bla bla truć cipele debelo plaćene i propustile su od mokre trave. Sva ta waterproof obuća ima neki bag sa mokrom travom - možeš da ideš kroz vodu do prekosutra, ali mokru travu propusti.
Ima caka, gumu da ima sa strane, ko paladinke moje, one su trpele blato travu lisce potoke....jer je kroz travu i lisce na udaru deo sa prstima pa na gore...i tu pada svaka cipela koja nema gumeno ojacanje na tom deluDobra nepropusna čizma je samo gumena čizma.
Ja imam baš planinarske waterproof impegnrane bla bla truć cipele debelo plaćene i propustile su od mokre trave. Sva ta waterproof obuća ima neki bag sa mokrom travom - možeš da ideš kroz vodu do prekosutra, ali mokru travu propusti.
e i to je dzabe ako je mrezasti tekstil goreIma caka, gumu da ima sa strane, ko paladinke moje, one su trpele blato travu lisce potoke....jer je kroz travu i lisce na udaru deo sa prstima pa na gore...i tu pada svaka cipela koja nema gumeno ojacanje na tom delu
Ali sestro 17 000-23 000 kostaju
Ovo dekatlon djubre od 5 000 mozes okacis cicojki na rep
Ma nee....kakvi...samo kozae i to je dzabe ako je mrezasti tekstil gore
https://www.djaksport.com/adidas-mu...wDha7ue-zZyWwW9UBhxb5UEMqlWBj1TEaAq6uEALw_wcBMa nee....kakvi...samo koza
Taj textil je djubre....to znam odavno i ne kupujem
Ove od juce su taj textil....ma uzas.... koleginica mi ih dala u petak kune se u njih da su super....ja sam joj odmah rekla videces da nisu
Mora koza posebno obradjena pa ispod koze ide neotex i koji sve ono materijali u postavci
A guma napred kod prstiju preko te koze spojena sa djonom iz jednog dela....za to dajem desnu ruku da vredi
https://www.djaksport.com/adidas-mu...wDha7ue-zZyWwW9UBhxb5UEMqlWBj1TEaAq6uEALw_wcB
pgle ovo, totalni zakon za to što ti treba
Sa ovim kroz mokro lisce i travu mozes isto koliko i bosonoghttps://www.djaksport.com/adidas-mu...wDha7ue-zZyWwW9UBhxb5UEMqlWBj1TEaAq6uEALw_wcB
pgle ovo, totalni zakon za to što ti treba
Ne moras ni da citas vidis odma po dubini i materijaluPiše da je za suvo vreme![]()
ne znam šta piše, to je goretexPiše da je za suvo vreme![]()
Ima caka, gumu da ima sa strane, ko paladinke moje, one su trpele blato travu lisce potoke....jer je kroz travu i lisce na udaru deo sa prstima pa na gore...i tu pada svaka cipela koja nema gumeno ojacanje na tom delu
Ali sestro 17 000-23 000 kostaju
Ovo dekatlon djubre od 5 000 mozes okacis cicojki na rep
Ove sa slike iz linka nema sanse po mokroj travi da prodju....znam za jadacImam jedne duboke te planinarske i imam i ove "za svakodnevnu upotrebu" https://www.djaksport.com/copperminer-zenske-out-patike-cosmic-jab-dynamic-14-n55155
Sad za Divčibare su mi bile top, nigde ništa propustilo nije
Prošle zime šetala konja po livadi, bila mokra trava i pogadjaj šta se desilo![]()
Ove sa slike iz linka nema sanse po mokroj travi da prodju....znam za jadac
Po gradu mogu kisu i sneg komotno....
E idi na fb iskocila uspomena kad smo isle sumama i vukojebinama beograda na danasnji dankako je bilo suvo jbt i toplo tad na danasnji dan
guma je korisna, al ladno moze i bez njeMa nee....kakvi...samo koza
Taj textil je djubre....to znam odavno i ne kupujem
Ove od juce su taj textil....ma uzas.... koleginica mi ih dala u petak kune se u njih da su super....ja sam joj odmah rekla videces da nisu
Mora koza posebno obradjena pa ispod koze ide neotex i koji sve ono materijali u postavci
A guma napred kod prstiju preko te koze spojena sa djonom iz jednog dela....za to dajem desnu ruku da vredi