Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok sad dam i zvanicnl prsla
Krenula kuci posle posla,mrtvosana, usla u bus, smestila se, telefoniram, citam vesti i kao daj da bacim pogled kroz prozor da vidim gde sam, i vidim da sam na jbnom banovom brdu!!
Veze nema sa delom grada u kom zivim, kakl sam stigla ovde pojma nemam, tj mislkm da znam

I evo me sada cekam bus sa banovog brda da presedam i da se vratim kuci

Krenula kuci posle posla,mrtvosana, usla u bus, smestila se, telefoniram, citam vesti i kao daj da bacim pogled kroz prozor da vidim gde sam, i vidim da sam na jbnom banovom brdu!!
Veze nema sa delom grada u kom zivim, kakl sam stigla ovde pojma nemam, tj mislkm da znam

Uh.

crna zeno, tacno te razumem

pre koju godinu sam krenula na posao, kolega me ceka kod Mostara u kolima a ja umesto da udjem u jedan od 10 autobusa koji idu tuda udjem u 74
i dodjem sebi na pola Gazele :eek:

Ja sam juče završila na depou, jer sam zaboravila da izadjem na zadnjoj stanici voza. Odjednom skontam da sam sama i da voz stoji van stanice.

Ja sam u cetvrtak vece s posla zavrsila u borci umesto na dorcolu :rotf:
Uopste nisam provalila da sam omasila toliko, zanela se
Tek vidim kroz prozor busa neka vukojebina nigde nista samo put
Wtf
Izadjem, gledam nemam pojma gde sam
Udjem na mapu da me locira, kad ima sta da vidim, kraj borce, vec put za padinjak :rotf:

Ja sam u cetvrtak vece s posla zavrsila u borci umesto na dorcolu :rotf:
Uopste nisam provalila da sam omasila toliko, zanela se
Tek vidim kroz prozor busa neka vukojebina nigde nista samo put
Wtf
Izadjem, gledam nemam pojma gde sam
Udjem na mapu da me locira, kad ima sta da vidim, kraj borce, vec put za padinjak :rotf:
pa okej
kad bi inace vidjela borcu i padinsku skelu : )

od kako sam uspavala kali, zaspim tek pred jutro oko 5
niti je bila jedini pas kojeg smo imali, niti je bila jedini pas kojeg smo uspavali kad vise nije bila ni mrvica nade za izlecenje, a njoj je bilo sve losije, ali ne mogu da opisem koliko mi nedostaje
punih sedam dana imam fizicku bol u srcu
racio me drzi razumnom, znam da je to za nju bilo najbolje, a srce hoce da umre

niti je bila jedini pas kojeg smo imali, niti je bila jedini pas kojeg smo uspavali kad vise nije bila ni mrvica nade za izlecenje, a njoj je bilo sve losije, ali ne mogu da opisem koliko mi nedostaje

mozda jos nije vrijeme, al kapiram da ce to vremenom recimo neko malo crno stene malcice umiriti <3

mozda jos nije vrijeme, al kapiram da ce to vremenom recimo neko malo crno stene malcice umiriti <3
kad sam pitala veterinara koliko sam duzna posle uspavljivanja, rekao je da nece da naplati nista
na moje insistiranje, uzeo je samo 2 000 za lekove koje je potrosio prilikom uspavljivanja i rekao je da cu racun da mu platim tako sto cu da ga angazujem za novog psa
i cerka i ja samo izgvorile - nema sanse
posle uspavljivanja prvog psa, za kojeg sam isto bila vezana, posle dva dana sam morala da imam psa u kuci
sad ne mogu da ti opisem kako se osecam
iz ovog ugla sada, mislim da psa vise nikada necu da imam
toliko me boli

Sve znam....ne mogu ništa pametno da kažem, a kad BiH ti pisao, samo BiH te još rastužio. Ako tj.kad Zita bude imala štence, ona je ista kao Kali, crnka sa belim paležom, maza i divno kuče, javiću ti.

Sve znam....ne mogu ništa pametno da kažem, a kad BiH ti pisao, samo BiH te još rastužio. Ako tj.kad Zita bude imala štence, ona je ista kao Kali, crnka sa belim paležom, maza i divno kuče, javiću ti.
osim retriverke koju sam kupila kad smo prvog psa uspavali, svi ostali ljubimci koje smo imali su nekako sami dolazili do nas, nismo ih birale
ako neko nadje put do nas, onda verovatno tako treba
a tek sada razumem mog oca koji sa mnom nije pricao puna dva meseca jer sam posle uspavljivanja staforda donela retriversko stene
sad ne bih mogla da trazim novog ljubimca, Kali nam je toliko ispunila zivote i toliko je bila dominantna i sa emocijama koje je izazvala
macka moja :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back