Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nikad nikakve muzike nije stid. Slušam u zavisnosti od raspoloženja a ima i do alkohola ako se pije.
Od Silvane do Nirvane.🙂
Kako te moze biti stid muzike koju slusas?
Slusas valjda koja ti se u tom momentu slusa i svidja.Sta te briga da li je drugima dobra?
Meni su bezveze ljudi koji npr.nece da slusaju narodnjake jer im to nije "in".Ako mi se neka pjesma svidja,slusacu je ma kom zanru pripadala.A uostalom nije svaka vrsta muzike za svako raspolozenje.
Ima zanrova koje nikad ne slusam..npr.tehno,rep...jer mi se to prosto ne svidja.Ali sad da slusam samo hor beckih djecaka,nije ni to tacno.🙂

A htela sam da izbegnem u sredu da me vide komsije oko studija
Nije mi uspelo
A naravno da sam uspela i na domara da naletim koji je jos tad povilenio na sred hodnika
Evo ga sad bio vileni mi ovde, kakva si macka fantasticna si bla bla pa se smeska i mrsi brke pipka me po kosi
Ubicusemajkemi :roll:

Kad ce te muske svinje da skontaju da se ne pipa bre!!! Ne ulazi mi u auru ne pipaj me hbt, daj kompliment ali ne prelazi granicu seksualnog uznemiravanja aman!
Muka mi je
pa kazes mu tako - skloni se od mene da ti slucajno ruku ne polomim...

ja sam ozbiljna, da si na njegov pokret ruke ka tvojoj glavi reagovala ne bi se sada osecala tako kako se osecas
imas ljudi koji su inace kao okej, ali su tako...taktilni
e, oni su najveci problem...kazes u shali ne fercera, kazes ozbiljno...skandal
nije on to tako mislio...sto je najgore moguce i da nije vec je jednostavno takav..taktilan, pipach koji ne razmislja o tudjem licnom prostoru
puno je lakse kad su obicne svinje u pitanju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back