Samo nemoj da mi se smeješ kad vidiš pesmunaravno da hocu![]()
Non stop se blamiram
To je izgleda moj stil
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nemoj da mi se smeješ kad vidiš pesmunaravno da hocu![]()
ma necu bre...valjda necuSamo nemoj da mi se smeješ kad vidiš pesmu
Non stop se blamiram
To je izgleda moj stil
Ko je jene?Da nije neka s jeneove liste? On tako neku muziku stavlja za koju nikad čula nisam
JuneKo je jene?
Aaaaa
Ona je tebe stid nečeg čega ne treba da bude. Otvori dušu biće ti lakše da kačiš poslije. I kad je to molim te bilo ko ovde ismijan?Aaaaa
Ma jok
On je sirovina teška
Ja sam ipak nažalost fiiin
MozdaOna je tebe stid nečeg čega ne treba da bude. Otvori dušu biće ti lakše da kačiš poslije. I kad je to molim te bilo ko ovde ismijan?![]()
Opusti se.Mozda
Nije kolko znam niko ismejan
Ali uvek taj strah imam
To su posledice predjasnjosti
Izvinjavam se za golicanje
Poslaću ti u pp ako hoćeš
Samo ne bih javno
Od Silvane do Nirvane.Meni nikad nikakve muzike nije stid. Slušam u zavisnosti od raspoloženja a ima i do alkohola ako se pije.
Исто. Тада ме сви звуци нервирају.Ja sam primijetila da mogu da slusam muziku samo kad sam raspolozena.Cim nisam,nista mi se ne slusa.
pa kazes mu tako - skloni se od mene da ti slucajno ruku ne polomim...A htela sam da izbegnem u sredu da me vide komsije oko studija
Nije mi uspelo
A naravno da sam uspela i na domara da naletim koji je jos tad povilenio na sred hodnika
Evo ga sad bio vileni mi ovde, kakva si macka fantasticna si bla bla pa se smeska i mrsi brke pipka me po kosi
Ubicusemajkemi![]()
Kad ce te muske svinje da skontaju da se ne pipa bre!!! Ne ulazi mi u auru ne pipaj me hbt, daj kompliment ali ne prelazi granicu seksualnog uznemiravanja aman!
Muka mi je
imas ljudi koji su inace kao okej, ali su tako...taktilnija sam ozbiljna, da si na njegov pokret ruke ka tvojoj glavi reagovala ne bi se sada osecala tako kako se osecas