Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razumijem te potpuno. Svaka žena je to nekad doživjela i zna kako je to mučno.
Ma toga ima svuda.... uvek iskoco neka svinja .... kako ih bre ne mrzi da se tako ponasaju

Koleginica pre neki dan bezala okolo na sporedni ulaz jer nije htela da prodje pored njega, kaze grli je i ljubi u obraz kad naleti na zadnji ulaz na njega

Serre mi se bre od takvih

Ma toga ima svuda.... uvek iskoco neka svinja .... kako ih bre ne mrzi da se tako ponasaju

Koleginica pre neki dan bezala okolo na sporedni ulaz jer nije htela da prodje pored njega, kaze grli je i ljubi u obraz kad naleti na zadnji ulaz na njega

Serre mi se bre od takvih

To su neadretalci.
ja sam ozbiljna, da si na njegov pokret ruke ka tvojoj glavi reagovala ne bi se sada osecala tako kako se osecas

Kod nekih to ne prolazi i pored reagovanja nastavljaju dalje.

Svakakvi se danas zapošljavaju kao noćni čuvari i obezbeđenje na objektu.

Mogla sam još da spavam ali je neko bušio.
Idem da se prošetam da nešto kupim, samo da uzmem kusur od ćerke.
Možda drmnem još jednu kafu sad, ručak će se peći sam u rerni, ni brige ni pameti.
Nisam se ugojila, a jela sam dosta, jbg revizija i audit su čudo... Juče na poslu firma organizovala doručak na poslu, ja sam tako s apetitom jela neke super kiflice, baš mi je leglo.

Poslednja izmena:
Meni nekad bude izuzetno neprijatno kako se poneki ponašaju i koliko daleko umeju da odu u svom ponašanju.
Uglavnom su to oni koji imaju preko 60.
Naravno nisu svi takvi, ali ti pojedinci umeju itekako da ti zagrade i dan i veče i da se baš loše osećaš zbog tih pojedinaca
Pa ja ne ocekujem od te "kaste" ljudi sad neko ne znam ni ja kakvo ponasanje
Samo bre dajte se sabrati amam, de ces da grlis pipkas ljubis u obraz i sl zaposlene okolo po zgradi....ajde bre
Jos sam ja sa njim super ovako, on mnogo voli muziku i gotivi me posto ja kad sam sama u studiju odvrnem da tresti, pa svrati on ponekad procaskamo o muzici, zanimlkivo mu je i da vidi studio sta se radi....svasta slusa svasta ga zanima, uopste nije neki glupson, moze lepo da se caska sa njim

Sta mu treba ovo spustanje meni nije jasno, sta je sa dostojanstvom, sebe je ponzio
Jos sam se ja bas iznenadila pre neki dan kad mi koleginica rece sta je njoj bilo....ja sam mislila prvo da je ona pomesala njega i kolegu njegovog koji je tipican onaj predstavnik debila neobrazovanog glupog neandertalca koga niko ne podnosi.... al ne lezi vraze

@Metla na vestici mrzim takve ljige.
U svoj prostor lični ne dam.
Ne delujem prijazno, svi znaju da sam udata, i nemam takvih problema.
Bilo je kad sam bila mlađa, ne baš ne znam šta, ali da mi stavi ruku na rame ili me pipne po leđima.
Brrrr... Grozim se toga... Ruke k sebi.
Dovoljno je da ostariš i da imaš muža, niko te više neće pipnuti, ni u prevozu :lol:

Pa ja ne ocekujem od te "kaste" ljudi sad neko ne znam ni ja kakvo ponasanje
Samo bre dajte se sabrati amam, de ces da grlis pipkas ljubis u obraz i sl zaposlene okolo po zgradi....ajde bre
Jos sam ja sa njim super ovako, on mnogo voli muziku i gotivi me posto ja kad sam sama u studiju odvrnem da tresti, pa svrati on ponekad procaskamo o muzici, zanimlkivo mu je i da vidi studio sta se radi....svasta slusa svasta ga zanima, uopste nije neki glupson, moze lepo da se caska sa njim

Sta mu treba ovo spustanje meni nije jasno, sta je sa dostojanstvom, sebe je ponzio
Jos sam se ja bas iznenadila pre neki dan kad mi koleginica rece sta je njoj bilo....ja sam mislila prvo da je ona pomesala njega i kolegu njegovog koji je tipican onaj predstavnik debila neobrazovanog glupog neandertalca koga niko ne podnosi.... al ne lezi vraze

To samo taj zna.
Da li ste rekle Zmaju?
Kakav je prema drugima, ne mislim samo na koleginice nego i na druge koji su u toj zgradi, da li se to njegovo ponašanje ponavlja....
Takve treba prijaviti, samo da saznate u kojoj agenciji radi.
Znam šta pišem.
Lako je sa nekim ko je odbojan, ali sa takvim što spopadaju i ulaze u lični prostor.....
Par opomena od šefa i da vidiš promene

To samo taj zna.
Da li ste rekle Zmaju?
Kakav je prema drugima, ne mislim samo na koleginice nego i na druge koji su u toj zgradi, da li se to njegovo ponašanje ponavlja....
Takve treba prijaviti, samo da saznate u kojoj agenciji radi.
Znam šta pišem.
Lako je sa nekim ko je odbojan, ali sa takvim što spopadaju i ulaze u lični prostor.....
Par opomena od šefa i da vidiš promene
Ma jok nismo nista....
Nije nista strasno.... za sad....generalno godinama smo tu i nikad nista niie bilo...ovo je prvi put da se desi obema u par dana sa njim to....
Polako....nije mi namera da dizem ikakvu paniku...generalno je on ok.... videcemo ako bas predje u nekom momentu neke granice pa da se digne dreka

Ja samo imam veliku dozu gadjenja prema tim lascivmim pipkanjima .... imam fizicku reakciju gadjenja.... ne vidim zasto neki muskarci rade to kad na taj nacin nece postici nista osim kontraefekta

Ma jok nismo nista....
Nije nista strasno.... za sad....generalno godinama smo tu i nikad nista niie bilo...ovo je prvi put da se desi obema u par dana sa njim to....
Polako....nije mi namera da dizem ikakvu paniku...generalno je on ok.... videcemo ako bas predje u nekom momentu neke granice pa da se digne dreka

Ja samo imam veliku dozu gadjenja prema tim lascivmim pipkanjima .... imam fizicku reakciju gadjenja.... ne vidim zasto neki muskarci rade to kad na taj nacin nece postici nista osim kontraefekta

Razumem.
Ni ja ne reagujem na prvu loptu.

A to pipkanje i dirkanje....
Mislim da taj jeste postigao to što je hteo ne misleći na dalje posledice.
Koleginicu je hteo da poljubi i to je uradio
Tebi je hteo da dira kosu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back