- Poruka
- 98.702
petkom klinci idu u provodTo ti univerzum šalje poruku da petkom ideš u provod.
jedino da im glumim policajca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
petkom klinci idu u provodTo ti univerzum šalje poruku da petkom ideš u provod.
Pa onda idi u kućne posjetepetkom klinci idu u provod
jedino da im glumim policajca![]()
Najnormalnije. Život bez grijeha je dosadan.navodis me na greh
neka te, neka![]()
A gde je onda "globalno zagrevanje"Ово је сасвим нормално време за крај августа.
Al onda stradas ako se ne pokajesNajnormalnije. Život bez grijeha je dosadan.
Kazi joj!!!To ti univerzum šalje poruku da petkom ideš u provod.
A tamam da joj kazem da im posecuje tate dok su deca u diskotekamaPa onda idi u kućne posjete![]()
Pa pokaješ se pa opet. Nije zabranjenoAl onda stradas ako se ne pokajes![]()
pa pazi ljudi smo, prirodno je da gresimoPa pokaješ se pa opet. Nije zabranjeno
Oprosti, bilo je jače od meneA tamam da joj kazem da im posecuje tate dok su deca u diskotekama
Pretekla si me
Zora je u 5. Meni je vrijeme da odmorim.palamudite tu od rane zore![]()
i meni valaZora je u 5. Meni je vrijeme da odmorim.
Da me vidi moja mila majka!Pa pokaješ se pa opet. Nije zabranjeno
Kasno. Pola 5 je mjera.i meni vala
u 7h sam se probudila![]()
granicu postavljas sama, da jesi, ne bi te pipao po kosiA htela sam da izbegnem u sredu da me vide komsije oko studija
Nije mi uspelo
A naravno da sam uspela i na domara da naletim koji je jos tad povilenio na sred hodnika
Evo ga sad bio vileni mi ovde, kakva si macka fantasticna si bla bla pa se smeska i mrsi brke pipka me po kosi
Ubicusemajkemi
Kad ce te muske svinje da skontaju da se ne pipa bre!!! Ne ulazi mi u auru ne pipaj me hbt, daj kompliment ali ne prelazi granicu seksualnog uznemiravanja aman!
Muka mi je
ma daaaj, tacno bih samu sebe pendrecila da se svakodnevno budim tako ranoKasno. Pola 5 je mjera.
Vjerovatno nikad dok šamar ne dobiju. Užas mi je to pipkanje.A htela sam da izbegnem u sredu da me vide komsije oko studija
Nije mi uspelo
A naravno da sam uspela i na domara da naletim koji je jos tad povilenio na sred hodnika
Evo ga sad bio vileni mi ovde, kakva si macka fantasticna si bla bla pa se smeska i mrsi brke pipka me po kosi
Ubicusemajkemi
Kad ce te muske svinje da skontaju da se ne pipa bre!!! Ne ulazi mi u auru ne pipaj me hbt, daj kompliment ali ne prelazi granicu seksualnog uznemiravanja aman!
Muka mi je
Pa i pendrečim se, al ne vrijedima daaaj, tacno bih samu sebe pendrecila da se svakodnevno budim tako rano
zlo i naopakoPa i pendrečim se, al ne vrijedi![]()
A ja sam inace za to vrlo osetljiva .... generalno se krijem i bezim od toga....Vjerovatno nikad dok šamar ne dobiju. Užas mi je to pipkanje.