Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A htela sam da izbegnem u sredu da me vide komsije oko studija
Nije mi uspelo
A naravno da sam uspela i na domara da naletim koji je jos tad povilenio na sred hodnika
Evo ga sad bio vileni mi ovde, kakva si macka fantasticna si bla bla pa se smeska i mrsi brke pipka me po kosi
Ubicusemajkemi :roll:

Kad ce te muske svinje da skontaju da se ne pipa bre!!! Ne ulazi mi u auru ne pipaj me hbt, daj kompliment ali ne prelazi granicu seksualnog uznemiravanja aman!
Muka mi je

Nije mi uspelo
A naravno da sam uspela i na domara da naletim koji je jos tad povilenio na sred hodnika
Evo ga sad bio vileni mi ovde, kakva si macka fantasticna si bla bla pa se smeska i mrsi brke pipka me po kosi

Kad ce te muske svinje da skontaju da se ne pipa bre!!! Ne ulazi mi u auru ne pipaj me hbt, daj kompliment ali ne prelazi granicu seksualnog uznemiravanja aman!
Muka mi je
granicu postavljas sama, da jesi, ne bi te pipao po kosi

nisu muskarci svinje :rtfm:

Nije mi uspelo

Muka mi je
Vjerovatno nikad dok šamar ne dobiju. Užas mi je to pipkanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back