електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
sreca, stavi oblog na nogu dok sedis i kuckas da te sutra ne bi više bolelo ili namazi nogu hepatrombin gel
Већ сам намазала, то увек имам у кући.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sreca, stavi oblog na nogu dok sedis i kuckas da te sutra ne bi više bolelo ili namazi nogu hepatrombin gel
Код мене није био. Да се зна!Jel se srećica vratio, zna li se šta?
i ja ga imam uvek, kada se udarim o fotelju ili nogu od stola ili bilo gde, namažem i odlican je, koriste ga sportisti za udarceВећ сам намазала, то увек имам у кући.
a ti bi sve samo da mi napravis mrak...![]()

A treba i terapiju da primi?Mačka nema od juče ujutro... Kao u zemlju da je propao...
A treba i terapiju da primi?

Mozda je svaleracija par dana....Da, prima svaki dan. Nikome nije jasno šta se desilo. Drug ga je video juče ujutro u njegovom seniku kad je išao po hranu za konje i od tada nije vidjen. Tražili smo ga svuda gde on inače ide (i ne ide), slali poruke ljudima da pregldaju tavane/senike/prostorije sa hranom... Niko ga nije video...
Довољно да затворим прозор, значи много за моје појмове пријатног.koliko je hladno?![]()
Ja se spremam da kotao založim. Jbm ti zimu više!Довољно да затворим прозор, значи много за моје појмове пријатног.

А тако је пријатно било јуче, ноћас без грејања, укључила сам реда ради пећ кад сам кренула на посао, да ради сат времена због госпођице...Ja se spremam da kotao založim. Jbm ti zimu više!
a a reko ono u pmДовољно да затворим прозор, значи много за моје појмове пријатног.
E hebale me kapri pantalone, glupe li duzine, bas su mi neprakticne, podsetite me da ne kupim nikad vise![]()

Mozda je svaleracija par dana....
Nadam se da ce se pojaviti![]()
kaze osoba iz redaA ispred lab red sunce ti hebem, sta su navalili svi ko da dele za dzaba testiranja....cekam red ko za hleb nekad bem ti srbe nikad se mi cekanja u redu necemo resiti