Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
glupe avnojske granice su imale za cilj da osiguraju da se ne koljemo dalje odmah nakon 45te

Не. Оне су имале циљ да исеку српски етнички простор на сто делова и да онима који државе нису никад имали исте направе.

Svi Srbi.I oni "prekodrinski",i oni u Hrvatskoj,i oni na Kosovu i oni u Crnoj Gori.
Samo nisu u istoj drzavi,ali svi su oni Srbi.
e, vidis
kako kada
tebi su svi srbi
srbima u matici su srbi po potrebi
ja sam godinama placala taksu sto ovdje zivim i radim
za drzavljanstvo sam se morala prilicno pomuciti
da sam hrvatica iz argentine, trece koljeno, u hrvatskoj bi mi za drzavljanstvo trebala samo moja dobra volja

У тзв БиХ Срби су били већина све до после ДСР, и сад потомци усташа и ханџарлија ту исту Босну својатају а Србе проглашавају уљезом и окупатором.
Па неће тако ићи, више не.
a ti zivis tamo s tim ljudima pa znas?

У тзв БиХ Срби су били већина све до после ДСР, и сад потомци усташа и ханџарлија ту исту Босну својатају а Србе проглашавају уљезом и окупатором.
Najbolje da Srbima ostane samo Beogradski pasaluk pa da Hrvati, muslimani, siptari i autonomasi konacno budu zadovoljni.

Nisi u pravu,ti znas ono sto vidis na Tv a ja tu zivim.Bosna nije tzv drzava nego je drzava .Srbi su krivi sto su se odrekli pola svoje drzave .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back