86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
У мањим местима. У НС не, наравно. Не кажем ни да је често, али има.Daj bre Bogi, u kojoj pošti?
U Đali eventualno.
U svim mešanim sredinama su i oni ugl normalni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У мањим местима. У НС не, наравно. Не кажем ни да је често, али има.Daj bre Bogi, u kojoj pošti?
U Đali eventualno.
U svim mešanim sredinama su i oni ugl normalni.

Nema ih toliko da to mogu da urade, kako žive u manjim selima gde su samo oni, ne znam. U Sentandreji žive od turizma, u interesu im je da pričaju mađarski, oni su im većina gostiju.А јел могу да раде, рецимо у пошти, и да се праве луди када неко прича мађарски? Да они причају само српски?
Имамо и ми мађарска одељења.

Ili to što su u mađarskom delu grada bulevar koji je imao naziv po gradu u Bačkoj prekrstili u Bul.patrijarha Pavla?
kako d3 zar nisu prestali to nuditi?Zvala one monopoliste is sbb da uvedu obican paketbem ti kako me nerviraju al aj da ima sismis, ne vredi nije ona za one online varijante, pola stvari ne ume da isklikce po netu, vise mi je na nos izaslo "ovo ne radi".... sve radi al ne moze da nauci
Vtaticu joj daljinski i tv jer za jacu tehnologiju od toga nije
Oce da dovuku d3 prijemnik
Nemoj ljubim te to znaci dva daljinska, pa ko ce sad jos i to da obucava simisa mozak ce mi popiti, samo nabite karticu u tv i nikakvi dodatni daljinci molim vas![]()
Nemam pojma, kaze donece kolege uredjaj..... jer ja vec imam kablove i sve to od predhodnog koriscenja sbb pa nema potrebe da mi uvode sve iz pocetkakako d3 zar nisu prestali to nuditi?
nama su rekli da se d3 gasi i uzeli smo eonNemam pojma, kaze donece kolege uredjaj..... jer ja vec imam kablove i sve to od predhodnog koriscenja sbb pa nema potrebe da mi uvode sve iz pocetka
Reko kakav uredjaj, ja imam tv u koji ide ona vasa kartica, tako sam pre
Kaze aha pa moze i tako, a moze i d3 resiver, sad je to svejedno (nekad je de bio doplata paket)
Reko nemojte molim vas te dodatne uredjej to je onda dva daljinca po tvu, nema sanse sismis da se snadje, ocu da koristi jedan daljinac koji je uz tv i cao
Kaze ok onda cu ubeleziti da kolege ponesu kartice
Ja znam da je pre bio d3 posebno se placao paket i resiver, a kartica za tv bila besplatna
Sad izgleda sve ide besplatno pa sta oces uzmes
Ako i treba, treba im uvesti sto vise konkurencije pa da se malo smire i spuste loptu, a ne da deru kako oce narod
Da vidim sad samo eon nudenama su rekli da se d3 gasi i uzeli smo eon
sad smo na eonu, ali ne koristimo njihov uredjaj uopce za to
eno ga u kutiji
vec je eon app instaliran da oba androida i cao
jedan daljinski
eon je android box zapravoDa vidim sad samo eon nude
Ja sam zvala i rekla joj odma batali me sa tim reklamama sto te teraju da ih verglas, ocu osnovni paket samo kablovska u tv i cao
Mislim da je stos u resiveru, ko nema smart tv, ja nemam, mora neki resiver, bila to kutija od d3 bila kartica.... nije stos u nazivu paketa no u hardveru, pa kao evo vam sokocalo sto smo koristili za d3....
A eon je drugaciji resiver....i to ce za par god biti dzabaka....
Ja sam bez problema dobila srpsko drzavljanstvo,ne znam zasto si ti imala problema.e, vidis
kako kada
tebi su svi srbi
srbima u matici su srbi po potrebi
ja sam godinama placala taksu sto ovdje zivim i radim
za drzavljanstvo sam se morala prilicno pomuciti
da sam hrvatica iz argentine, trece koljeno, u hrvatskoj bi mi za drzavljanstvo trebala samo moja dobra volja
Ne sjecam se da sam uopste spominjala popove i pedofiliju,niti da sam to branila.Mijesas babe i zabe.pa ne
al ne brini
ima ko se brinuo da se sve ponovi
nego ste sad dovedeni u stanje kolektivnog ludila
kad je prakticno bogohuljenje rec da pop treba na robiju zbog pedofilije
Ja nisam rodjena u Zemunu,i dobila sam bez problema drzavljanstvo,kao i mnogi drugi.Ja sam rodjena u Zemunu ali drzavljanstvo jok.
Pa zivjeli smo,zato i znamo sta pricamo.kako je jebeno lako krojit granice, parcelisat i pametovat o etnickim prostorima
na kojima nikad nisi bio, zivio i skapirao sta su zapravo ti prostori i ko su ti ljudi
To u filmu.U stvarnosti komsija cuva svoju glavu,na sta ima apsolutno pravo,a ti se snalazi za svoju kako znas i umijes.ne cuva te granica
nego te cuva komsija i ti njega
od necovjeka i zla
koje ne zna za granice
Sta su crkvene himne?al more bit ja samo jos nisam dovoljno dugo slusala crkvene himne
zavisi, sta si spreman da izgubisTo u filmu.U stvarnosti komsija cuva svoju glavu,na sta ima apsolutno pravo,a ti se snalazi za svoju kako znas i umijes.
Niti ti mozes spasiti komsiju uvijek,cak i ako zelis.
nije pitanje problemaJa nisam rodjena u Zemunu,i dobila sam bez problema drzavljanstvo,kao i mnogi drugi.
Kad smo mi bili u Sent Andreji,prije par godina,rekli su nam da je ostalo malo Srba,u odnosu na nekadasnji broj.Ima dosta Srba u Mađarskoj, Sentandreja i ostala manja naselja, država finansira obrazovanje na jezicima manjina podjednako kao i obrazovanje na mađarskom. Maturski ispiti mogu da se polažu na maternjem jeziku.Opstali su i sačuvali jezik i kulturu, a doselili su se još u 16. veku
Ne znam,kod mene je procedura bila jednostavna,cekala sam godinu dana.Sad je kazu i brze.nije pitanje problema
vec procedure
hrvati su maksimalno pojednostavili proceduru za hrvate iz dijaspore
ovdje to dugo nije bio slucaj