Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
glupe avnojske granice su imale za cilj da osiguraju da se ne koljemo dalje odmah nakon 45teЗамисли да глупе авнојске границе не постоје. Ето такви.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glupe avnojske granice su imale za cilj da osiguraju da se ne koljemo dalje odmah nakon 45teЗамисли да глупе авнојске границе не постоје. Ето такви.
Svi Srbi.I oni "prekodrinski",i oni u Hrvatskoj,i oni na Kosovu i oni u Crnoj Gori.srbima u globalu?
sta su to srbi u globalu?
glupe avnojske granice su imale za cilj da osiguraju da se ne koljemo dalje odmah nakon 45te
A mozda i da se sve ponovi.glupe avnojske granice su imale za cilj da osiguraju da se ne koljemo dalje odmah nakon 45te
Drugi su dobili i previse,obzirom na zasluge.jednostavno ne mozes dobiti ama bas sve sto hoces, a drugima nista
e, vidisSvi Srbi.I oni "prekodrinski",i oni u Hrvatskoj,i oni na Kosovu i oni u Crnoj Gori.
Samo nisu u istoj drzavi,ali svi su oni Srbi.
Nisam rekla da je srpska vlast bezgresna.Govorim o narodu.e, vidis
kako kada
tebi su svi srbi
srbima u matici su srbi po potrebi
ja sam godinama placala taksu sto ovdje zivim i radim
za drzavljanstvo sam se morala prilicno pomuciti
da sam hrvatica iz argentine, trece koljeno, u hrvatskoj bi mi za drzavljanstvo trebala samo moja dobra volja
pa neA mozda i da se sve ponovi.
Svi Srbi.I oni "prekodrinski",i oni u Hrvatskoj,i oni na Kosovu i oni u Crnoj Gori.
Samo nisu u istoj drzavi,ali svi su oni Srbi.
pa mozemo i o tome, eno ja neki dan pomenula...pa mi elektrika objasnila kako su oni svi bili dobri...Nisam rekla da je srpska vlast bezgresna.Govorim o narodu.
a ti zivis tamo s tim ljudima pa znas?У тзв БиХ Срби су били већина све до после ДСР, и сад потомци усташа и ханџарлија ту исту Босну својатају а Србе проглашавају уљезом и окупатором.
Па неће тако ићи, више не.
Ja sam rodjena u Zemunu ali drzavljanstvo jok.e, vidis
kako kada
tebi su svi srbi
srbima u matici su srbi po potrebi
ja sam godinama placala taksu sto ovdje zivim i radim
za drzavljanstvo sam se morala prilicno pomuciti
da sam hrvatica iz argentine, trece koljeno, u hrvatskoj bi mi za drzavljanstvo trebala samo moja dobra volja
pa to ti pricamJa sam rodjena u Zemunu ali drzavljanstvo jok.
a ti zivis tamo s tim ljudima pa znas?
Najbolje da Srbima ostane samo Beogradski pasaluk pa da Hrvati, muslimani, siptari i autonomasi konacno budu zadovoljni.У тзв БиХ Срби су били већина све до после ДСР, и сад потомци усташа и ханџарлија ту исту Босну својатају а Србе проглашавају уљезом и окупатором.
kako je jebeno lako krojit granice, parcelisat i pametovat o etnickim prostorima
na kojima nikad nisi bio, zivio i skapirao sta su zapravo ti prostori i ko su ti ljudi
Nisi u pravu,ti znas ono sto vidis na Tv a ja tu zivim.Bosna nije tzv drzava nego je drzava .Srbi su krivi sto su se odrekli pola svoje drzave .У тзв БиХ Срби су били већина све до после ДСР, и сад потомци усташа и ханџарлија ту исту Босну својатају а Србе проглашавају уљезом и окупатором.
ne cuva te granicaГраница те чува, сад се то добро види.
Nisi u pravu,ti znas ono sto vidis na Tv a ja tu zivim.Bosna nije tzv drzava nego je drzava .Srbi su krivi sto su se odrekli pola svoje drzave .
ispod tog cvijeta su kostiСви логори у Европи сачувани, само Срби добили цвет на ливади. Немој молим те.
Јесте, да није страних сила, распала би се очас.Bosna postoji dovoljno dugo da nije tzv drzava.