Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А када ми после једва ходамо, то вам је у реду.
Господе, када се сетим једног викенда... Не можеш ноге скупити. Била сам убеђена да сам неку болештину добила. :rotf: А само ми је требао одмор:rumenko:
cherechenje parti :lol:
a stas, ljubav boli :))))))

skontao sam sljedeci kriterijum za vezu, to je da bude visoka zemska da mogu guziti stojeci bez problema.
napustam ovaj prosli kriterijum zgodna plavusa, zelim nesto novo, nesto divlje!
mozete ali sa stiklama i nizim partnerom :)))
missim mogu ja da se spustim malo, imam jake noge, ali nekidan sam bas istegnuo butni misic jedva sam hodao, jos se klizao tepih, strasne su to stvari! :sad2:
moze i zguza lagano :)

Gledam neki stan, ima toliko malu kuhinju da mi djeluje neuklopivo. Fizicki mogu da stanu sporet, sudopera i frizider + nista drugo:/
tako sam ja sestri pravio... ono je katastrofa.. jednom naidje drug i gleda sta crtam na racunaru.. sta je to.. crtam kuhinju, ne mogu nikako da uklopim... to ti je lako, daj da vidim... pa kaze rasiri to malo... sta da rasirim bre, tolika je kuhinja.. e ondak nista

tako sam ja sestri pravio... ono je katastrofa.. jednom naidje drug i gleda sta crtam na racunaru.. sta je to.. crtam kuhinju, ne mogu nikako da uklopim... to ti je lako, daj da vidim... pa kaze rasiri to malo... sta da rasirim bre, tolika je kuhinja.. e ondak nista
tako moj ex radi
nacrta sve lepo i ubaci namestaj na crtezu
a sve to se nearavno nikako ne slaze sa realnim jer uvek fali po dva tri metra :lol:

Причала са колегом. Одушевио ме његов клинац, 6. разред.
Хоће да ради. Гледао шетање љубимаца, набавка старијима,... Каже му колега да ће му он плаћати за обављање послова по кући. Али мали неће: тата, није у реду да ми то плаћаш, то су свакако и моје обавезе.
И после нам деца нису сјајна!:heart::heart::heart:

Кажу 'љубимци' а мисле само на псе.

И мени је фрижидер до шпорета али је стуб између њих. На њему ми виси рукавица ѕа шпорет и доле стоји канта.
Иначе то не волим, волим да је фрижидер ”на руку”, уз радну површину.

Gledaj sta mozes da porusis takodje, mozda ce vam raditi posao?
Nista ne mozemo da rusimo niti da dozidjujemo, to nam u startu nije opcija.
A ja sve kao ovaj drugar. Dodam tamo, oduzmem ovamo i skontam da sam unijela toliko izmjena koje od pocetka ne piju vodu.
Sad gledam neko ostrvce da dodam a da ne smeta trpezariji i da vrata sporet i friza mogu da se otvore. Ili da frizider izmjestim a to mi je no no.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back