електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Кад већ причате о фрижидеру, какве сам луде шарене видела, Smeg je фирма.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni Kinezi ne umeju da smisle takvo ime za brend.Кад већ причате о фрижидеру, какве сам луде шарене видела, Smeg je фирма.
Prelepi i preskupi. Meni.Кад већ причате о фрижидеру, какве сам луде шарене видела, Smeg je фирма.
Не могу да га замислим у својој кухињи.
И не знам како га људи уопште уклопе у неку смислену целину.
Užas! A to prave Žabari, šampioni dizajna.
Užas! A to prave Žabari, šampioni dizajna.
to su valjda standardne velicine??Vrata zauzmu pola metra
Meni je divan, da ga gledam. Čudan i neobičan. Ali imaju oni prelepe u boji samo. Imaju i sjajne šporete.Не могу да га замислим у својој кухињи.
И не знам како га људи уопште уклопе у неку смислену целину.
i gorenje ima tih fensi frizidera, ne ovako lijepo oslikani doduseНекоме се баш то свиђа, очигледно.
meni je sestra saopstavala zelje a ja sam se trudio sve to da upakujem... tek je to haos.. em zbog prostora em zbog njenih ludackih ideja... a pocelo je sve tako sto sam video kuhinju njene drugarice koju je radio neki drugaricin drug... rekao joj je: ja kuhinju nisam nikad radio ali ako imas poverenja, da ne placas majstora, nije to neko bozje slovo... i ja to isto kazem mojoj seji racunajuci da ce ona isto hteti najjednostavnije sanduke te neke da joj sklopim.. ali brate, kad ona krenula da fantazira.. tri meseca sam izucavao okove i razna druga sranja oko kuhinje, a jedno stotinak puta smo se zakacili... moze tako, ne moze.. napravismo na kraju..Nista ne mozemo da rusimo niti da dozidjujemo, to nam u startu nije opcija.
A ja sve kao ovaj drugar. Dodam tamo, oduzmem ovamo i skontam da sam unijela toliko izmjena koje od pocetka ne piju vodu.
Sad gledam neko ostrvce da dodam a da ne smeta trpezariji i da vrata sporet i friza mogu da se otvore. Ili da frizider izmjestim a to mi je no no.
Kuvarica pile peče, iz pileta čorba teče...Meni je divan, da ga gledam. Čudan i neobičan. Ali imaju oni prelepe u boji samo. Imaju i sjajne šporete.
Vidi, Dolče i Gabana.
![]()
Vrata su jako debela i zaobljena, pa je ceo frizider jako glomazanto su valjda standardne velicine??
Šta je to, pesma neka? Ili mene zezaš? Kasno sam legla, a rano ustala, gluplja sam nego inače...Kuvarica pile peče, iz pileta čorba teče...
Nisi ti glupa.Pretvaraš se u Smoki no.2. To je natpis sa veza na goblenima.Šta je to, pesma neka? Ili mene zezaš? Kasno sam legla, a rano ustala, gluplja sam nego inače...
Ja kad sam se rodila već nisu bili u modi ti natpisi ili mi prosto nismo imali, ne mogu da tvrdim. Šta znači "Smoki no.2"? I gde je ona od jutros?Nisi ti glupa.Pretvaraš se u Smoki no.2. To je natpis sa veza na goblenima.
Meni je divan, da ga gledam. Čudan i neobičan. Ali imaju oni prelepe u boji samo. Imaju i sjajne šporete.
Vidi, Dolče i Gabana.
![]()
Smoki obožava kad je hvale i uspešno to radi.Neam pojma gde je.Negde 100 km daleko od mene...Šta znači "Smoki no.2"? I gde je ona od jutros?
Ti mene baš uopšte ne poznaješ. Ali nema to veze. Hvala na objašnjenju u svakom slučaju.Smoki obožava kad je hvale i uspešno to radi.