електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
А ко је патријарх?
Загребачко - љубљански Порфирије.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ко је патријарх?
А ко је патријарх?
Ништа ми не значи, а и не морам ја баш све да знам...Загребачко - љубљански Порфирије.
Мајке ми, нисам имала појма, уживам у блаженом незнању.Мина све зна, верујем да се само прави.
Еве ме, сврнула мало...Jao, moja teta Mina pojma nema, sve isto ko ja! Desbreti?!?![]()
Mina šta si ti sve propustila ovde od izbora srpskog patrijarha, pa hapšenja decenije druga od sina mu, žurke po Bgd koje su rasturili komunalci uz cudjenje kao da su našli masovnu grobnicu na Tašu, vakcinisanje i poklanjanje istih Makedoncima i Crnogorcima do skijanja i zimovanja, traceraja.... msm uglavnom ništa posebnoА ко је патријарх?
Па зар није блажено незнањеMina šta si ti sve propustila ovde od izbora srpskog patrijarha, pa hapšenja decenije druga od sina mu, žurke po Bgd koje su rasturili komunalci uz cudjenje kao da su našli masovnu grobnicu na Tašu, vakcinisanje i poklanjanje istih Makedoncima i Crnogorcima do skijanja i zimovanja, traceraja.... msm uglavnom ništa posebno![]()
Ja lepo kažem, mene niko ne sluša.Па зар није блажено незнање![]()
Накашљи се пар пута, или ће се сви разбежати, па ћеш завршити одмаК, или ће тебе избацитиМрзим редове. У АПР-у су фини.
Сада ћу са овим зликовцима да се млатим. Ради само један инспектор, а нас као шодера...
Искрено, и ја сам се раније чудила, а сад ми тако прија...Ja lepo kažem, mene niko ne sluša.![]()
Добро је, ова 3 дана су онлајн, има доста болесних по школи, од понедељка креће сваки други дан, сморили су се већ од свега...али, држи се некако.Мина, како је дете?![]()
Ни не треба да се секираДобро је, ова 3 дана су онлајн, има доста болесних по школи, од понедељка креће сваки други дан, сморили су се већ од свега...али, држи се некако.
Оцене су пале, наставници држе критеријуме, деца не постизавају, и тако, игранка до зоре.
Али, видим да се она не секира, па не знам шта да мислим, да ли да се ја секирам и за себе и за њу
Ви сте сви ок?
Верујем да би бринула да су само њене оцене, али код свих најбољих ђака је тако, она каже најбоље су прошли они који не уче, њима свеједно лоше оценеНи не треба да се секира
Јесмо.
Вероватно журиш, тако је моја мајка увек била у посекотинама и опекотинама.Што увек морам да се исечем, ужас. Опет фластер.
Вероватно журиш, тако је моја мајка увек била у посекотинама и опекотинама.
То је то.Једно радим, друго мислим. Данас хоћу да постигнем сувише тога у јединици времена.