Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мина све зна, верујем да се само прави.
Мајке ми, нисам имала појма, уживам у блаженом незнању.
Не личи на мене, знам, али тренутно се тако боље осећам.

А ко је патријарх?
Mina šta si ti sve propustila ovde od izbora srpskog patrijarha, pa hapšenja decenije druga od sina mu, žurke po Bgd koje su rasturili komunalci uz cudjenje kao da su našli masovnu grobnicu na Tašu, vakcinisanje i poklanjanje istih Makedoncima i Crnogorcima do skijanja i zimovanja, traceraja.... msm uglavnom ništa posebno 😂

Mina šta si ti sve propustila ovde od izbora srpskog patrijarha, pa hapšenja decenije druga od sina mu, žurke po Bgd koje su rasturili komunalci uz cudjenje kao da su našli masovnu grobnicu na Tašu, vakcinisanje i poklanjanje istih Makedoncima i Crnogorcima do skijanja i zimovanja, traceraja.... msm uglavnom ništa posebno 😂
Па зар није блажено незнање :lol:

Мрзим редове. У АПР-у су фини.
Сада ћу са овим зликовцима да се млатим. Ради само један инспектор, а нас као шодера...
Накашљи се пар пута, или ће се сви разбежати, па ћеш завршити одмаК, или ће тебе избацити :lol:

Мина, како је дете? :)
Добро је, ова 3 дана су онлајн, има доста болесних по школи, од понедељка креће сваки други дан, сморили су се већ од свега...али, држи се некако.
Оцене су пале, наставници држе критеријуме, деца не постизавају, и тако, игранка до зоре.
Али, видим да се она не секира, па не знам шта да мислим, да ли да се ја секирам и за себе и за њу :lol:
Ви сте сви ок?

Добро је, ова 3 дана су онлајн, има доста болесних по школи, од понедељка креће сваки други дан, сморили су се већ од свега...али, држи се некако.
Оцене су пале, наставници држе критеријуме, деца не постизавају, и тако, игранка до зоре.
Али, видим да се она не секира, па не знам шта да мислим, да ли да се ја секирам и за себе и за њу :lol:
Ви сте сви ок?
Ни не треба да се секира :)
Јесмо.

Ни не треба да се секира :)
Јесмо.
Верујем да би бринула да су само њене оцене, али код свих најбољих ђака је тако, она каже најбоље су прошли они који не уче, њима свеједно лоше оцене :lol:

Причала са колегом. Одушевио ме његов клинац, 6. разред.
Хоће да ради. Гледао шетање љубимаца, набавка старијима,... Каже му колега да ће му он плаћати за обављање послова по кући. Али мали неће: тата, није у реду да ми то плаћаш, то су свакако и моје обавезе.
И после нам деца нису сјајна!:heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back