Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je sestra saopstavala zelje a ja sam se trudio sve to da upakujem... tek je to haos.. em zbog prostora em zbog njenih ludackih ideja... a pocelo je sve tako sto sam video kuhinju njene drugarice koju je radio neki drugaricin drug... rekao joj je: ja kuhinju nisam nikad radio ali ako imas poverenja, da ne placas majstora, nije to neko bozje slovo... i ja to isto kazem mojoj seji racunajuci da ce ona isto hteti najjednostavnije sanduke te neke da joj sklopim.. ali brate, kad ona krenula da fantazira.. tri meseca sam izucavao okove i razna druga sranja oko kuhinje, a jedno stotinak puta smo se zakacili... moze tako, ne moze.. napravismo na kraju..
sporeta, recimo, nema... to je ona mini rerna sa dve ringle... nju smo na neki sanduk sa fiokama postavili, a sanduk je na tockice i izvlaci se ispod sudopere po potrebi..
Tako se moja drugarica sasvadjala i sa drugaricom, koja je arhitekta i koja je pravila nacrte, kao i sa muzem koji je stolar i izvodio radove. Kaze, nikada vise sa rodbinom i prijateljima u takve akcije.
Ovo za sporet je zanimljivo. Sad razmisljam zasto ne ugraditi samo dvije ringle, sta ce mi 4, ionako ih ne koristim.

Tako se moja drugarica sasvadjala i sa drugaricom, koja je arhitekta i koja je pravila nacrte, kao i sa muzem koji je stolar i izvodio radove. Kaze, nikada vise sa rodbinom i prijateljima u takve akcije.
Ovo za sporet je zanimljivo. Sad razmisljam zasto ne ugraditi samo dvije ringle, sta ce mi 4, ionako ih ne koristim.
zato sto ces nekada kuvati supu u isto vreme dok se kuva krompir a pire, a na trecoj pece meso u tiganju

Da. Nije ona direktno napadnuta ali je stala u neciju odbranu i dobila je kritiku koja je bila gruba.
Zašto administracija nije na to reagovala? Ja ne znam šta je konkretno bilo i ko ju je uvredio ali predpostavljam da je stala u moju odbranu jer sam ja dva dana bila ovde razapinjanja po više pitanja.
@smokva vrati se molim te! ❤️

ja mislim da je ona vise u sali rekla bukiju da je povredjena. ne verujem da bi zbog toga prestala da pise. ako pisemo o istom, posto je dosta tema i postova ne vidim :malav:
da, o tome se radi a ne o ovome sto macka pise

inace jos jednom, kad se osecate ugrozenim onda vriska i urlici da vas administracija nije zastitila, kad napadate onda buna sto se nesto brise...

da, o tome se radi a ne o ovome sto macka pise

inace jos jednom, kad se osecate ugrozenim onda vriska i urlici da vas administracija nije zastitila, kad napadate onda buna sto se nesto brise...
dobro, sta oces ti sada :roll:
sta ti vristis i pistis, ako ti se ne radi ovaj posao, verovatno ima ko hoce :roll: :malav:
aj mi reci o cemu je bila ta tema :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back