Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moram da priznam da sam raspravu oko pojma ganuti preskocila, ali sam shvatila da vam je jako vazno postovanje sinonima, ako deco valja se, samo se vi ganjajte

Ako bi mogla @tara da mi ukratko preprica sta je problem i ste se ganjate kog djavola :ceka:
Preskočila???
Ništa zato, evo ukratko, da ne prepričavam :malav:
Screenshot_20210114_200814.jpg

a sta znam... ono, ona taman zaspi, a on... pa oooop... ona opet zaspi, a on opet.. to mie tako ganutljivo bilo... najpre sam bio tuzno ganut, ne da joj da spava i to... i tako bezobzirno, vise puta.. to mi je bilo bas jako tuzno... a onda kad sqam video da se probudila sva hepi, onda sam se i ja razdragao... onda sam bio srecno ganut

a sta znam... ono, ona taman zaspi, a on... pa oooop... ona opet zaspi, a on opet.. to mie tako ganutljivo bilo... najpre sam bio tuzno ganut, ne da joj da spava i to... i tako bezobzirno, vise puta.. to mi je bilo bas jako tuzno... a onda kad sqam video da se probudila sva hepi, onda sam se i ja razdragao... onda sam bio srecno ganut
Mene zanima koliko puta ju je ganuo... to onako produbljuje pricu... daje joj zaplet :lol:

Ti si jedna ganuta dusa <3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back