Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас дрндам сијалично грло стојеће лампе јер сијалица нешто као трепти већ данима, рачунам реч је о контакту.
Одврни, заврни, чачкам чачкалицом оне контакте и ништа. Оно цркла сијалица. Јесам дебил....

Данас дрндам сијалично грло стојеће лампе јер сијалица нешто као трепти већ данима, рачунам реч је о контакту.
Одврни, заврни, чачкам чачкалицом оне контакте и ништа. Оно цркла сијалица. Јесам дебил....
Tako je bilo i kod mene neki dan kad sam mislila da sam se za malo zapalila :( "bitno" da nema dana bez nekih troškova.

Ti si bolja.Moj kolega rasklopio sporet koji je prethodno iskljucio iz zida da proba TA pec.I ceo sat se ubi sta je,proverava instrumentom sve radi,proba nece.
A nije se setio da proveri napon nego samo zujalicom...Zezali smo ga do iznemoglosti.

Ti si bolja.Moj kolega rasklopio sporet koji je prethodno iskljucio iz zida da proba TA pec.I ceo sat se ubi sta je,proverava instrumentom sve radi,proba nece.
A nije se setio da proveri napon nego samo zujalicom...Zezali smo ga do iznemoglosti.
moj ortak je zvao šlep službu da mu tera kola u servis a samo je bio bez goriva

moj ortak je zvao šlep službu da mu tera kola u servis a samo je bio bez goriva
Kod nas je to redovno da zaborave da ukljuce spojene rezervoare...Naspe 500l nafte u kamion i stane.Majstori u auto,odu da vide sta je,a kreten nije prebacio na pun rezervoar.
Ja bih takvima oduzimao dozvolu jbt.
Mada, i meni se desava da ukljucim cajnik a ne stavim ga na bazu...I cekam da provri. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back