tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
E jeeeeste bas se svadjamoAj nemoj da ste kokoske, se svadjate oko semantike
Sirite ljubav....i noge ❤
Ti bokice nemoj vise, dosta je bilo, ostavi nesto i nama![]()
Samo smo malo ganute, smokva ponajvise osecam <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jeeeeste bas se svadjamoAj nemoj da ste kokoske, se svadjate oko semantike
Evo ti jedno ❤ zasluzila siTreca plus sam evo legla dete sada
Joj, joj, jojEvo ti jedno ❤ zasluzila si
zakasnio si , radi se do 16 kovid casovaima li ovde neka frizerka da radi privatno ?
Ajme, moja simpatija <333Ko se bre svađa, meni je super zabavno
Idem sad da geldam tomi fakin selbija![]()
Tako je bilo i kod mene neki dan kad sam mislila da sam se za malo zapalilaДанас дрндам сијалично грло стојеће лампе јер сијалица нешто као трепти већ данима, рачунам реч је о контакту.
Одврни, заврни, чачкам чачкалицом оне контакте и ништа. Оно цркла сијалица. Јесам дебил....
"bitno" da nema dana bez nekih troškova.Tako je bilo i kod mene neki dan kad sam mislila da sam se za malo zapalila"bitno" da nema dana bez nekih troškova.
Bokica ode u krevet.Aj nemoj da ste kokoske, se svadjate oko semantike
od čega he heBokica ode u krevet.
Okupala se i kao beba cu da spavam, sutra se radi ceo dan.
Ja takvu upalu svih misica imam, da je to strasno.

Ti si bolja.Moj kolega rasklopio sporet koji je prethodno iskljucio iz zida da proba TA pec.I ceo sat se ubi sta je,proverava instrumentom sve radi,proba nece.Данас дрндам сијалично грло стојеће лампе јер сијалица нешто као трепти већ данима, рачунам реч је о контакту.
Одврни, заврни, чачкам чачкалицом оне контакте и ништа. Оно цркла сијалица. Јесам дебил....
Ako,ako...Najsladja upala misica.Ja takvu upalu svih misica imam, da je to strasno.

moj ortak je zvao šlep službu da mu tera kola u servis a samo je bio bez gorivaTi si bolja.Moj kolega rasklopio sporet koji je prethodno iskljucio iz zida da proba TA pec.I ceo sat se ubi sta je,proverava instrumentom sve radi,proba nece.
A nije se setio da proveri napon nego samo zujalicom...Zezali smo ga do iznemoglosti.
KAkva si... pravis nam zazubiceBokica ode u krevet.
Okupala se i kao beba cu da spavam, sutra se radi ceo dan.
Ja takvu upalu svih misica imam, da je to strasno.

Kod nas je to redovno da zaborave da ukljuce spojene rezervoare...Naspe 500l nafte u kamion i stane.Majstori u auto,odu da vide sta je,a kreten nije prebacio na pun rezervoar.moj ortak je zvao šlep službu da mu tera kola u servis a samo je bio bez goriva