limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Druze,esi vidio sliku sto sam ti ostavila na temi poruke za forumase?mogo je biti i sisoje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze,esi vidio sliku sto sam ti ostavila na temi poruke za forumase?mogo je biti i sisoje
Prezadovoljna sam! Sve kuda prodje je potpuno ocisceno.coskove ocisti potpuno,ima izbacene cetkice kojima cisti coskove i ruboveI jel si zadovoljna? Kako ide sa dlakama?
Pa dobro, i ja moju masinu za susenje vesa zovem MarijaPa sto bi bre bila budala,ko jos usisivac zove po imenu![]()

Pa sto bi bre bila budala,ko jos usisivac zove po imenu![]()

Takoreci dirnuteJeste ganute?

Ne kapiram foru sa Rusima, malo sam sporaJao, jao šta bi smo mi bez tebe.. pazi da te Rusi ne ukradu
Ništa gore od puste potrebe da dokažeš svoju pamet, kad nekom to baš ništa ne znači.

Srrrrrrca swatkaTakoreci dirnute![]()

Gde su suze?Takoreci dirnute![]()

Mislis idu, kao otpadajunemoj gde ces
pa gace idu uz seks![]()
Ja vas nista nr razumem danima hahhaNe kapiram foru sa Rusima, malo sam spora![]()
Evo bas se sad javljam sa wc soljePa propustila si
Ali bilo je top
Taman zaspi kad ono jopet je napadne
I divan je, zaspali su zagrljeni i sve
Sad je malo umorna a kako i ne bi
Al osecam da joj lepririci ne napustaju stomak, naprotiv!
Jel krenula suzica niz guzicujao bokice, ja sam ganut.. evo plaqcem

Propisacu na kloaku od svih vas jjebes mi materGde su suze?![]()

Ne mogu metlo, izvini ali ne mogu!Ja moram da priznam da sam raspravu oko pojma ganuti preskocila, ali sam shvatila da vam je jako vazno postovanje sinonima, ako deco valja se, samo se vi ganjajte
Ako bi mogla @tara da mi ukratko preprica sta je problem i ste se ganjate kog djavola![]()
Sta te ganulo?suze radosnice lijem
)))