Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I jel si zadovoljna? Kako ide sa dlakama?
Prezadovoljna sam! Sve kuda prodje je potpuno ocisceno.coskove ocisti potpuno,ima izbacene cetkice kojima cisti coskove i rubove
Smeta mi sto sto puta prelazi sobu,a recimo nikad da dodje na jedan deo.drugarica mi je rekla ona ukljuci i ode na posao.on radi i na kraju sve odradi,ali se isprazni.ja ne vidim svrhu tolikog rada

Zubarka je uzela slobodan dan danas, nije li to divno da neko ko radi 5 dana po 6h uzima jos i slobodno u sred radne nedelje :malav:
Jer sto bi ona postovala radno vreme, kad mogu ja da izlazim u sred svog i obavljam lecenja, pa dabome, to je tako logicno i u skaladu sa usluznim poslom kojim se bavi
Sto znaci ja cu sutra ici kod nje izmedju klijenata, to me je toliko ocaralo da ne kazem ganulo da mi suze posle

Ja moram da priznam da sam raspravu oko pojma ganuti preskocila, ali sam shvatila da vam je jako vazno postovanje sinonima, ako deco valja se, samo se vi ganjajte

Ako bi mogla @tara da mi ukratko preprica sta je problem i ste se ganjate kog djavola :ceka:
Ne mogu metlo, izvini ali ne mogu!

Afro ce opet da se tripuje da branim smokvu jer ona ne razume sta znaci ganuti, mozda je i ganem pa ce da me smara a je ne zelim da me smara

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back