gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Promenicu nik u bridzit dzons
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preskočila???Ja moram da priznam da sam raspravu oko pojma ganuti preskocila, ali sam shvatila da vam je jako vazno postovanje sinonima, ako deco valja se, samo se vi ganjajte
Ako bi mogla @tara da mi ukratko preprica sta je problem i ste se ganjate kog djavola![]()

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kako si bezobrazna, ostavices me neobavestenu, de ce tu dusa kokoskoNe mogu metlo, izvini ali ne mogu!
Afro ce opet da se tripuje da branim smokvu jer ona ne razume sta znaci ganuti, mozda je i ganem pa ce da me smara a je ne zelim da me smara
Ahaaaa

Pa ne mogu bre da stalno ja branim smokvuKako si bezobrazna, ostavices me neobavestenu, de ce tu dusa kokosko
Kazi ganulo, kaaazimene je ovo raznežilo
Ne! Nisi zasluzila ni da se odmoris!Pa ne mogu bre da stalno ja branim smokvu
htela sam da podnesem zrtvu za tebe nego sam slabasna ovih dana, razumi me!

Mogu masinu da ukljucim?Ne! Nisi zasluzila ni da se odmoris!
Idi peri sudove![]()

neKazi ganulo, kaaazi
Kako si surov
Si lud moki, to slusa samo kad je samtaki jel ti pušta muž Milesa i kako to podnosiš
a sta znam... ono, ona taman zaspi, a on... pa oooop... ona opet zaspi, a on opet.. to mie tako ganutljivo bilo... najpre sam bio tuzno ganut, ne da joj da spava i to... i tako bezobzirno, vise puta.. to mi je bilo bas jako tuzno... a onda kad sqam video da se probudila sva hepi, onda sam se i ja razdragao... onda sam bio srecno ganutSta te ganulo?
Samo ako je treca danas!Mogu masinu da ukljucim?![]()

Mene zanima koliko puta ju je ganuo... to onako produbljuje pricu... daje joj zapleta sta znam... ono, ona taman zaspi, a on... pa oooop... ona opet zaspi, a on opet.. to mie tako ganutljivo bilo... najpre sam bio tuzno ganut, ne da joj da spava i to... i tako bezobzirno, vise puta.. to mi je bilo bas jako tuzno... a onda kad sqam video da se probudila sva hepi, onda sam se i ja razdragao... onda sam bio srecno ganut

Ti si jedna ganuta dusa <3a sta znam... ono, ona taman zaspi, a on... pa oooop... ona opet zaspi, a on opet.. to mie tako ganutljivo bilo... najpre sam bio tuzno ganut, ne da joj da spava i to... i tako bezobzirno, vise puta.. to mi je bilo bas jako tuzno... a onda kad sqam video da se probudila sva hepi, onda sam se i ja razdragao... onda sam bio srecno ganut
Treca plus sam evo legla dete sadaSamo ako je treca danas!