86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ја волим завесе. И не подносим када су неуредно/ делимично навучене.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a roletne jel poravnavašЈа волим завесе. И не подносим када су неуредно/ делимично навучене.
Обавезно. Морају бити у истој висини.a roletne jel poravnavaš
ko moja taštaОбавезно. Морају бити у истој висини.
))))Где си видела?cerave
da probate
konacno ti kcer ima jos jednu pristojnu opciju osim bioderme dostupnu za kozu s ekcemom
jesmo, mnogo bolje nego pre dve nedeljeПромене подносе тешко, баш као и ми, потребна јој је рутина, навићи ће се за месец, два...јесте ви добро?
je l to ono vuneni dzmperi na 90*Prvi put sam uključila mašinu na pogrešnu temeraturu. Evo završila,gledam u nju i nemam srce da otvorim,ko zna sta se desilo. Odlažem neminovnost![]()

cicak, ti li siIspekla sam koru i skuvala fil za tortu, stavila musaku u rernu, prostrla dve mašine veša. Sada da operem sudove, pa će se valjda fil ohladiti. Da isfilujem tortu, pre nego što odem da mami skinem zavesu i operem prozore u dnevnom botavku.
Nije dobro biti pedantan kao moja mama.U redu je dok možeš sam da radiš šta želiš, ali kada više ne možeš, bilo bi dobro da ni ne primećuješ svaku sitnicu.

Čičak ne pere zavese ni u svojoj kući, a ne kod mame.cicak, ti li si![]()
mislim da se odnosilo na spisak obaveza, broj opranih masina i skuvanih filovaČičak ne pere zavese ni u svojoj kući, a ne kod mame.
Dakle nisam. Daj nekog drugog.

ja ne kukam, ja se hvalimАко се овде не раскукаш, као да ништа ниси радио. Тј радиЛА.

Tako je. Za sve te bog stvori, kao i mene.ja ne kukam, ja se hvalim
za sve me majka rodila![]()

Sve je dobro prošlo,samo se pogužvalo baš,a pegla i ja u ratu. Neke fine majice na 60. Sad nešto mislim i nisu tako fineje l to ono vuneni dzmperi na 90*![]()
![]()
Када год ме неко позове и пита- шта радиш, увек кажем- ништа.Мене мрзи да пишем шта сам радила, право да ти кажем. Знам да сам сад први пут села од јутрос.
Ако ми се не прича, кажем да баш нешто радим, иначе исто као ти. Не схватам саму себе исувише озбиљно.Када год ме неко позове и пита- шта радиш, увек кажем- ништа.
Да, само ако ми треба изгивор- у гужви сам.Ако ми се не прича, кажем да баш нешто радим, иначе исто као ти. Не схватам саму себе исувише озбиљно.

Svi imamo takve tetke izgleda Ja mojoj kažem nešto mi na šporetu gori.Да, само ако ми треба изгивор- у гужви сам.
И теткy коју јако волим а која прича до бесвести зовем 10 минута пре Слагалице. То не пропушта и само онда прекине![]()

Мени највећи дао посла чини набавка и вукљање. Оно у кући је сат и по, два највише.Žena koja u stanu živi nema više od. 2 sata efektivno posla dnevno,ako nema malu djecu. Kuća je nešto sasvim drugo.
Када се редовно сређује ни толико. Док се јело кува/ пече обави се и све друго.Мени највећи дао посла чини набавка и вукљање. Оно у кући је сат и по, два највише.