- Poruka
- 121.913
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, јел ви то имате новог подстанара?ja sam izasla iz onog ludila sumanute gladi
sad mi ponovo prija prazan zeludac i osecaj onog struganja u njemu
cekam cerku da se probudi pa da odemo do laboratorije, sutra imamo zakazano kod pulmologa, jer je nocas ona dezurala i milion puta izvodila kotonku koja nikako da prihvati novo okruzenje za stalno
kali kad zaspi, zahrce kao manijak, a ona od straha zbog tog zvuka pobegne u kupatilo
osecam se napokon bolje i sad moramo da se bavimo malo njenim prilagodjavanjem
to je pas od mog muzaЕ, јел ви то имате новог подстанара?
Јеси сликала?
Уклопиће се, лако се навићи на љубав, само јој он вероватно недостаје...to je pas od mog muza
nju smo povremeno kad on ode negde cuvali ranije, a sad treba da se uklopi sa ova dva nasa psa u kuci
on joj mnogo nedostajeУклопиће се, лако се навићи на љубав, само јој он вероватно недостаје...
Промене подносе тешко, баш као и ми, потребна јој је рутина, навићи ће се за месец, два...јесте ви добро?on joj mnogo nedostaje
kad smo ga odvezle da ga ostavimo u bolnicu, ona je isla sa nama, oprostili su se, tako je dosla kod nas, zna da smo ga zajedno negde ostavili
spavala je sa njim u krevetu, pela mu se na grudi u toku noci, bas je bila sumanuto vezana
isto kao ova moja zver za mene
moram da nadjem resenje ili da je uzme neko ko ga je isto povremeno cuvao ranije gde se oseca dobro za stalno, jer je ta osoba povremeno uzme pa je vrati..a to za psa nije dobro
mora da se prilagodi i nadje sebi mesto za stalno da bi sto pre izasla iz depresije
Јел ово мали што воли киндер јаја?to je pas od mog muza
nju smo povremeno kad on ode negde cuvali ranije, a sad treba da se uklopi sa ova dva nasa psa u kuci

U redu je dok možeš sam da radiš šta želiš, ali kada više ne možeš, bilo bi dobro da ni ne primećuješ svaku sitnicu.

nemas zavese, nemas tepiheMeni super od kad sam iscupala garnisne bacila i dala ciganima zvese
Kakva je to glupost, a prasinu samo skuplja, fuj
ona verujem ma svoju penziju.Nije dobro biti pedantan kao moja mama.U redu je dok možeš sam da radiš šta želiš, ali kada više ne možeš, bilo bi dobro da ni ne primećuješ svaku sitnicu.
To može kada živiš visoko. U kući bi to bilo kao da živiš u izlogu.Meni super od kad sam iscupala garnisne bacila i dala ciganima zvese
Kakva je to glupost, a prasinu samo skuplja, fuj
Stigla na arbajt, pijem kaficu
Ah vesnik proleca - gusenje kijanje i ostale radosti alergija.... u busu sam naravno glavna zvezda mrkih pogleda jer cu sve da ih pobijem koronom![]()
Žena koja to radi ne može. A naći drugu ženu da bude adekvatna zamena... Pa, ne znaš ti moju mamu.ona verujem ma svoju penziju.
zasto od nje ne placa zenu da joj jednom nedeljno sredi kucu...ili je ti platis da se ne cimas?
mir vredi vise od para.

Pa daaa oslobodjena sam tih gadosti skupljaca prasine....ne podnosim ih ni estetskinemas zavese, nemas tepihe
ti ko da zivis u kancelariji![]()
I u kuci sam takoTo može kada živiš visoko. U kući bi to bilo kao da živiš u izlogu.
nemas zavese, nemas tepihe
ti ko da zivis u kancelariji![]()
napravi 4 trougla od 6 drvaca he hePravim rimske brojeve od šibica![]()
To ne bih imala ni pod tačkom razno. Kada se tu zavuče prašina.I u kuci sam tako
Venecijaneri

ceraveНемам ни ја. Шта ће ми то. Само скупља прашину и ствара посао.
a kukas na prasinu u zavesiI u kuci sam tako
Venecijaneri