- Poruka
- 121.930
Ma skorseze i di kaprio tandem koji ne moze da omaneVrh film.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma skorseze i di kaprio tandem koji ne moze da omaneVrh film.

Da te citiram prije cenzureja cu kod smokne na anu i temu o lindi![]()
Reklamiraš konkurenciju.Kas smo kod macke, kako mi je foto model ❤ @Regina Mills

Tamo nema politike i ničeg u vezi sa tim.mada tamo su mi editovali pominjanje sizoja
citiraj, citiraj, tako valjda ostaje neki tragDa te citiram prije cenzureReklamiraš konkurenciju.

zezas? ja se bas spremila da se logujem tamoTamo nema politike i ničeg u vezi sa tim.
A cenim, da je Smoki htela da odemo kod nje, rekla bi, ja idem na Anu, biću na Lidl temi. Samo kažem...
Vidim da danas baš imaš inspiracije.zezas? ja se bas spremila da se logujem tamo
joj redz pratim sta se desava ali nisam smela nista da komentarisemPočeo je redovno da pije vodu, jede skoro pa normalno... Krenuo je i da se normalno ponaša, mesi, čisti se, proteže... Vakcina boli kao sam djavo, ne bila mu u koži ova 84 dana koliko traje terapija. On vrišti, drugarica i ja plačemo i tako![]()
joj redz pratim sta se desava ali nisam smela nista da komentarisem
mislim da su to sve oodlicni znaci i drzim fige <3
borci su to
ma sve znam, sumnjali smo u jednom momentu da gasa ima pa se stresem kada cujemOn je posle prve doze odreagovao pozitivno, ali i dalje smo skeptični jer su prvih 7-8 dana kritični. To je ove nedelje u sredu. Za sada ide konstanto na bolje. Dobro je da smo za novac uspeli da se organizujemo inače bi morali da ga uspavamo. Stopa smrtnosti je inače 95%.
O pile malo ❤Počeo je redovno da pije vodu, jede skoro pa normalno... Krenuo je i da se normalno ponaša, mesi, čisti se, proteže... Vakcina boli kao sam djavo, ne bila mu u koži ova 84 dana koliko traje terapija. On vrišti, drugarica i ja plačemo i tako![]()
Sta da se logujes, desant na drvar da napravimozezas? ja se bas spremila da se logujem tamo

bas tako..Može, pišeš šta želiš i briga te kome se ne dopada.

Tako da sve današnje planove tumbam, jer torte su prioritet.Dobro jutro.
Šta se dešava, nigde nikog od sinoć?