Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kas smo kod macke, kako mi je foto model ❤ @Regina Mills

Počeo je redovno da pije vodu, jede skoro pa normalno... Krenuo je i da se normalno ponaša, mesi, čisti se, proteže... Vakcina boli kao sam djavo, ne bila mu u koži ova 84 dana koliko traje terapija. On vrišti, drugarica i ja plačemo i tako :lol:

Počeo je redovno da pije vodu, jede skoro pa normalno... Krenuo je i da se normalno ponaša, mesi, čisti se, proteže... Vakcina boli kao sam djavo, ne bila mu u koži ova 84 dana koliko traje terapija. On vrišti, drugarica i ja plačemo i tako :lol:
joj redz pratim sta se desava ali nisam smela nista da komentarisem
mislim da su to sve oodlicni znaci i drzim fige <3
borci su to

joj redz pratim sta se desava ali nisam smela nista da komentarisem
mislim da su to sve oodlicni znaci i drzim fige <3
borci su to

On je posle prve doze odreagovao pozitivno, ali i dalje smo skeptični jer su prvih 7-8 dana kritični. To je ove nedelje u sredu. Za sada ide konstanto na bolje. Dobro je da smo za novac uspeli da se organizujemo inače bi morali da ga uspavamo. Stopa smrtnosti je inače 95%.

On je posle prve doze odreagovao pozitivno, ali i dalje smo skeptični jer su prvih 7-8 dana kritični. To je ove nedelje u sredu. Za sada ide konstanto na bolje. Dobro je da smo za novac uspeli da se organizujemo inače bi morali da ga uspavamo. Stopa smrtnosti je inače 95%.
ma sve znam, sumnjali smo u jednom momentu da gasa ima pa se stresem kada cujem
drzim fige i kuckam u drvo i necu nista vise da kazem
cekamo sredu, cuda se desavaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back