Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila do pošte i do pijace, jedva se vratih. A vreme ni za jaknu ni bez, grozno. Kad se šeta je druga priča.

Nego kad birate stan izbegnite nizbrdice ili neke zgrade u dnu ulice, nikad ne znate koliko je važno da je ravno i da se u zgradu lako ulazi, mladi o time manje razmušljaju. Prevoz je takođe bitan. Nije isto kad ti od busa do zgrade treba 2-3min ili 10, ma kako to izgledalo tu. Ako nema lifta ne preko 3-eg sprata.
Lepe su i kvalutetne zgrade na Paunovom bregu, dobra veza sa gradom i mislim dabi infrastruktura nije loša.
I da nije prvi i poslednji sprat.
Sestrić je kupio 70m2 duplex, ali nema terasu, nema lift, ima kosine, okej je sprat....al recimo, ne BiH kupio, ali za start - super.

Pa šta, tu terasa ima 20m2?...pazi šta je divka dobila za 60m2, dva mokra čvora, bolju strukturu, a ista kvadratura.
Kod divkine kcerke je ipak luksuzan stan. Jedna soba na 60m2 je stancic odlican za par. Nece se sudarati dok se spremaju za posao, dva mokra cvora su sjajna.
Ja sam trazila stan sa dvije sobe, jednom normalne velicine i jednom za nas, ona mi je nebitna.

Видете ли ову терсу баш спрам средњег аута. Та никаква, дрвена ограда. Последњи спрат. Она има најмање 15 квадрата. Поглед је такав да је већи део године управо она дневна соба. Е, тај стан желим! :lol::heart:
2.jpg

Kod divkine kcerke je ipak luksuzan stan. Jedna soba na 60m2 je stancic odlican za par. Nece se sudarati dok se spremaju za posao, dva mokra cvora su sjajna.
Ja sam trazila stan sa dvije sobe, jednom normalne velicine i jednom za nas, ona mi je nebitna.
Ma, razumem, al to je mala površina po ugovoru..za 60m2 u tvom slučaju, kako opisuješ kuhinju, ne znam šta toliko jede kvadraturu,kao da su nešto smuljali....da me shvatiš pogrešno, platio BiH isključivo m2, onako kako glasi u ugovoru.

i da nije sjeverna strana posto je bas depresija zivjeti u takvom stanu :))
Kod mene u ulici su sagradjene cetiri identicne zgrade.
Stanovi uski a dugi. Jedni gledaju na jug, drugi na sjever. Skoro 2000 po kvadratu bez poreza i prodato sve odmah, i sjeverna strana. Ja ih zovem stanovima vjecnog mraka. Da su jeftiniji razumjela bih da se razgrabe.
Jos dobar dio kupaca kupuje za kes. Investitor bira da li kreditnom uooste da proda, ovi stoje u redu da kupe.
A nama drzavu upropastise frilenseri i njihovo neplacanje poreza a ljudi u torbicama nose po 200k evra.

Видете ли ову терсу баш спрам средњег аута. Та никаква, дрвена ограда. Последњи спрат. Она има најмање 15 квадрата. Поглед је такав да је већи део године управо она дневна соба. Е, тај стан желим! :lol::heart:Pogledajte prilog 868746
Haha..imeni je tu blizu kanc.Ima tih skalamerija u BG koliko voliš, i u tom komšilooku . Ljudi preko leta na velikim terasama naprave preko leta letnji bioskop. A zimi...qqala im majka (:

I da nije prvi i poslednji sprat.
Sestrić je kupio 70m2 duplex, ali nema terasu, nema lift, ima kosine, okej je sprat....al recimo, ne BiH kupio, ali za start - super.
Tako je i kod mene u zgradi. Zadnji sprat 65kvm, nema terase, kosine, mnogo izgubljene kvadrature na kosine i hodnike, ali su to platili 30.000€ tad, mada sumnjam da neke veće pare i sad mogu da se uzmu.

Imaju sada lijepi nacini da se zastakle. Skroz staklene panele, nisu oni masivni pvc.
Obicno zastakle sjeverne terase i tvrde da su im stanovi neuporedivo topliji a mogu da ih otvaraju pa nisu blindirani da je provjetravanje problem.

Против сам застакљивања. Не само што се ремети постојећи изглед фасаде него што је то једноставно глупо. Од маја до октобра то је шанса да седиш у цвећу, да ручаш напољу, да уживаш.

Imaju sada lijepi nacini da se zastakle. Skroz staklene panele, nisu oni masivni pvc.
Obicno zastakle sjeverne terase i tvrde da su im stanovi neuporedivo topliji a mogu da ih otvaraju pa nisu blindirani da je provjetravanje problem.
Када се лепо уради може да има смисла. Када има ваздуха и делује лагано.
Али оно, када пролазиш па вириш, ми који виримо :lol: а оне ем затворене ем натрпане (кутије, бициклови, само попина брада фали...), види се да су неупотребиве.

Против сам застакљивања. Не само што се ремети постојећи изглед фасаде него што је то једноставно глупо. Од маја до октобра то је шанса да седиш у цвећу, да ручаш напољу, да уживаш.
ako je ful suncana strana, nema sjedenja na balkonu kad je sunce, a i navece treba par sati da se ohladi beton da bi sjedio :))
npr. kod mojih je ok do 11 sati, poslije je uzasno vruce, nepodnosljivo. a pogled je prelijep i sve

Tako je i kod mene u zgradi. Zadnji sprat 65kvm, nema terase, kosine, mnogo izgubljene kvadrature na kosine i hodnike, ali su to platili 30.000€ tad, mada sumnjam da neke veće pare i sad mogu da se uzmu.
U ovom sl. je dosta povoljna cena, nešto preko 1.000 po m2...skoro bez ulaganja, eventualno estetski nešto da dotera, tipa kupatilo.Nije blizu, povezano je dobro, ima dobru infrastrukturu i sestriću je bilo važno da mu je blizu posla. On neće def.menjati posao, a teško i da taj objekat gde radi negde premeste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back