Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма не лупај више, коса ми се диже на глави кад те угледам.
zato sto si ti elektrika z:mrgreen:

1614187948489.jpeg

lepo ti je mm rekao
to nije tvoj posao
jel si tako skupljala i kuceca govanca?
nesto sumnjam.

ne treba da skupljas, nego da opomenes one koji to bacaju
ja sam tako opomenuo jednog kome se pas pokakio nasred ulice a lik ladno nastavio dalje.. i vratio se da pokupi.
nema veze sto sam kuckar, psece govance nestane kroz par dana..padne kisa, sneg zimi, pojedu ga muve leti
a papiri, flse, limenke ostaju i prezivece i nase praunuke
@Mali čičak bravo za postupak
mene su gledali malo cudno, a sad vidim da je jos jedna mlada komsinica koja se tek doselila sa muzem i cerkicom, prihvatila obrazac reagovanja
neko joj je u prolazu rekao - pa to treba djubretari da pokupe, sto skupljas opet ce da bace
zena je samo rekla - meni ovde dete prolazi svaki dan, ako oni opet bace, ja cu ponovo da pokupim
pa ko izdrzi duze, oni nevaspitani ili ja koja hocu cistu prirodu

Jedne godine na ulaznim vratima u mojoj zgradi nikao korov skoro metar visine.I to bas na pragu.Iako je okolo beton i asfalt,nekako se probio.
I nikom,ali bas nikom ,nije smetao da ga iscupa.
A svi prolaze tuda i taj potez zahtijeva jednu sekundu vremena.Ja tada nisam bila tu.A jednom sam pocupala sav korov oko zgrade,iako bi trebalo da to radi osoba kojoj placamo odrzavanje.
To je zahtijevalo pet minuta vremena i nije mi bilo tesko.Ali kod nas ljudi takve osobe posmatraju kao budale...u stilu,ako ti smeta,ti cisti kad si lud/a.

Jedne godine na ulaznim vratima u mojoj zgradi nikao korov skoro metar visine.I to bas na pragu.Iako je okolo beton i asfalt,nekako se probio.
I nikom,ali bas nikom ,nije smetao da ga iscupa.
A svi prolaze tuda i taj potez zahtijeva jednu sekundu vremena.Ja tada nisam bila tu.A jednom sam pocupala sav korov oko zgrade,iako bi trebalo da to radi osoba kojoj placamo odrzavanje.
To je zahtijevalo pet minuta vremena i nije mi bilo tesko.Ali kod nas ljudi takve osobe posmatraju kao budale...u stilu,ako ti smeta,ti cisti kad si lud/a.
da li ti je zaista vazno sta takvi misle o tebi?

lepo ti je mm rekao
to nije tvoj posao
jel si tako skupljala i kuceca govanca?
nesto sumnjam.

ne treba da skupljas, nego da opomenes one koji to bacaju
ja sam tako opomenuo jednog kome se pas pokakio nasred ulice a lik ladno nastavio dalje.. i vratio se da pokupi.
Ниси у праву. И ја покупим и подржавам.
Мислиш да ти можеш да преваспитаваш оне које родитељи нису направили на људе. И брига ме за њих. Мени смета и склонићу.

И редовно у шетњи скупљамо флаше разбацане около. Њих бацимо у контејнер а чепове скинемо- Чеп за хендикеп.
И вадимо из канти по парковима и теренима флаше и скидамо чепове.
Што, пашће ми круна с главе?

ne kazem da ne treba da se pokupi za psom, samo da je gomno manji problem od djubreta koje ljudi bacaju i citav grad pretvaraju u deponiju
ne znam da li promecujete koliko nam je grad prljav i unisten

Примећујем да су људи свиње. Град је добар, ни бољи ни гори него многи други.

nece ti pasti kruna, ali se veci efekat postize kad ih opomenes, kao sto sam ja opomenuo tog lika.
sledeci put kad zele da bace nesto pomislice, mozda ce opet neko doci da mi ke.nja..bolje ja da bacim u kantu z:mrgreen:
Ако нешто може имати ефекта то је да се посрами онај ко види да други за њим скупља. Ако му је остало нешто у глави. Ако није, џабе и прича.

И редовно у шетњи скупљамо флаше разбацане около. Њих бацимо у контејнер а чепове скинемо- Чеп за хендикеп.
И вадимо из канти по парковима и теренима флаше и скидамо чепове.
Што, пашће ми круна с главе?
I mi ovo radimo u firmi.Skupljamo cepove.Ne bi vjerovala koliko se skupi.

I mi ovo radimo u firmi.Skupljamo cepove.Ne bi vjerovala koliko se skupi.
И на послу вадим из канте и скидам. Не знам шта им је тешко да лепо само оставе поред. Лакше је него да га опет наврну па баце.
А колу пију као на такмичењу. Чудим се да још зубе имају.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back