електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ма не лупај више, коса ми се диже на глави кад те угледам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto si ti elektrikaМа не лупај више, коса ми се диже на глави кад те угледам.
nema veze sto sam kuckar, psece govance nestane kroz par dana..padne kisa, sneg zimi, pojedu ga muve letilepo ti je mm rekao
to nije tvoj posao
jel si tako skupljala i kuceca govanca?
nesto sumnjam.
ne treba da skupljas, nego da opomenes one koji to bacaju
ja sam tako opomenuo jednog kome se pas pokakio nasred ulice a lik ladno nastavio dalje.. i vratio se da pokupi.
nema veze sto sam kuckar, psece govance nestane kroz par dana..padne kisa, sneg zimi, pojedu ga muve leti
a papiri, flse, limenke ostaju i prezivece i nase praunuke
da li ti je zaista vazno sta takvi misle o tebi?Jedne godine na ulaznim vratima u mojoj zgradi nikao korov skoro metar visine.I to bas na pragu.Iako je okolo beton i asfalt,nekako se probio.
I nikom,ali bas nikom ,nije smetao da ga iscupa.
A svi prolaze tuda i taj potez zahtijeva jednu sekundu vremena.Ja tada nisam bila tu.A jednom sam pocupala sav korov oko zgrade,iako bi trebalo da to radi osoba kojoj placamo odrzavanje.
To je zahtijevalo pet minuta vremena i nije mi bilo tesko.Ali kod nas ljudi takve osobe posmatraju kao budale...u stilu,ako ti smeta,ti cisti kad si lud/a.
Pa nece valjda sad strazariti i opominjati?ne kapiras da time sto je skupila nista nece postici
ovi ce i dalje bacati ..ali ako ih opomene..tad vise nece.
ne kazem da ne treba da se pokupi za psom, samo da je gomno manji problem od djubreta koje ljudi bacaju i citav grad pretvaraju u deponijuna asfaltu ili plocama bas nije lep prizor da danima stoji
takodje, ako je u travi, deca se igraju i mogu da se umazu
Nije mi vazno,ali ne mogu reci da se ne osjecam kao budala.da li ti je zaista vazno sta takvi misle o tebi?
Ниси у праву. И ја покупим и подржавам.lepo ti je mm rekao
to nije tvoj posao
jel si tako skupljala i kuceca govanca?
nesto sumnjam.
ne treba da skupljas, nego da opomenes one koji to bacaju
ja sam tako opomenuo jednog kome se pas pokakio nasred ulice a lik ladno nastavio dalje.. i vratio se da pokupi.
Јаој, Табе... Ниси мали.ne kapiras da time sto je skupila nista nece postici
ovi ce i dalje bacati ..ali ako ih opomene..tad vise nece.
ne kazem da ne treba da se pokupi za psom, samo da je gomno manji problem od djubreta koje ljudi bacaju i citav grad pretvaraju u deponiju
ne znam da li promecujete koliko nam je grad prljav i unisten
Ако нешто може имати ефекта то је да се посрами онај ко види да други за њим скупља. Ако му је остало нешто у глави. Ако није, џабе и прича.nece ti pasti kruna, ali se veci efekat postize kad ih opomenes, kao sto sam ja opomenuo tog lika.
sledeci put kad zele da bace nesto pomislice, mozda ce opet neko doci da mi ke.nja..bolje ja da bacim u kantu![]()
evo jeА за псе је посебна прича. Све је засрано и запишано.
I mi ovo radimo u firmi.Skupljamo cepove.Ne bi vjerovala koliko se skupi.И редовно у шетњи скупљамо флаше разбацане около. Њих бацимо у контејнер а чепове скинемо- Чеп за хендикеп.
И вадимо из канти по парковима и теренима флаше и скидамо чепове.
Што, пашће ми круна с главе?
И на послу вадим из канте и скидам. Не знам шта им је тешко да лепо само оставе поред. Лакше је него да га опет наврну па баце.I mi ovo radimo u firmi.Skupljamo cepove.Ne bi vjerovala koliko se skupi.