- Poruka
- 50.312
Ja sam osposobila džep od jakne, sad sam super.
U ponedeljak ću da izmilim iz kuće da vidim kako će nos i grlo da reaguju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам и даље у моду игнорисања вести и ко је болестан.Nisam mogla da spavam, pa sam sa dragim odgledala dve epizode Senki, pa onda neki film počela, pa svašta, sve u svemu, do 5 sam bila budna. Ja sam deo pokreta "legni u 5" umesto "ustani u 5". Sad me boli glava. Deca imaju sistematski, jedan u ponedeljak, jedan u sredu. Ne sviđa mi se ideja o vodanju dece po bolnici sad... Mada u bolnici kažu da se sistematski rade već mesec i više bez problema i uz poštovanje mera. Još mi brat unosi paniku, pričajući mi ko je bolestan koga znamo... A danas sam u modu "svi ćemo da umremo od ovoga" i uopšte mi to ne treba.
A vi, kako 'te?
Ja sam juče čoveku nameštala jaknu, pa sam se setila tvog džepa.Ja sam osposobila džep od jakne, sad sam super.

Јел он ово стоји на полуискрцканом жиру?
Не може да се приђе и уђе!?

Pa ja ne slušam, ne čitam, ne gledam, ali me uhvatio na prepad, jer je pozitivan neko koga znam, cela porodica u karantinu.... Uglavnom sam u modu "biće sve ok, običan virus, ne možemo se zaštititi, ali sve će proći". Ovaj me danas ubio u pojam.Ја сам и даље у моду игнорисања вести и ко је болестан.
Мирнија сам тако, и сви то поштују.
Ovde fali jedna bomba, možda i dve.
E moze!Хоћу и ја. Али негде где је 18-28 целе године.
Kakav sistematski?!Nisam mogla da spavam, pa sam sa dragim odgledala dve epizode Senki, pa onda neki film počela, pa svašta, sve u svemu, do 5 sam bila budna. Ja sam deo pokreta "legni u 5" umesto "ustani u 5". Sad me boli glava. Deca imaju sistematski, jedan u ponedeljak, jedan u sredu. Ne sviđa mi se ideja o vodanju dece po bolnici sad... Mada u bolnici kažu da se sistematski rade već mesec i više bez problema i uz poštovanje mera. Još mi brat unosi paniku, pričajući mi ko je bolestan koga znamo... A danas sam u modu "svi ćemo da umremo od ovoga" i uopšte mi to ne treba.
A vi, kako 'te?

Preko vibera naravnoE moze!
Nadji i selimo se
Kakav sistematski?!
Nas uciteljice pitale koliko su visoki i imaju kg.
Pitala sam jednu mamu cemu pitanje?
Kaze verovatno sistematski![]()
Jesmo, ludi smo, nisi svesna koliko.A i ko ce decu da vodi na sistematski?!
Jeste ludi?!

Nemoj, to sramota!Да ли да кликнем и видим чему служи јутарња ерекција?
Крсто, Крсто...

Ja čitam, ali slabo papirno, knjige čitam online jer nemam pare da kupim sve što hoću. Jel se važi ili mora baš papirno?zadnja knjiga vam bela griva je li
ne moraJa čitam, ali slabo papirno, knjige čitam online jer nemam pare da kupim sve što hoću. Jel se važi ili mora baš papirno?