Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20201114_133547.jpg

Nisam mogla da spavam, pa sam sa dragim odgledala dve epizode Senki, pa onda neki film počela, pa svašta, sve u svemu, do 5 sam bila budna. Ja sam deo pokreta "legni u 5" umesto "ustani u 5". Sad me boli glava. Deca imaju sistematski, jedan u ponedeljak, jedan u sredu. Ne sviđa mi se ideja o vodanju dece po bolnici sad... Mada u bolnici kažu da se sistematski rade već mesec i više bez problema i uz poštovanje mera. Još mi brat unosi paniku, pričajući mi ko je bolestan koga znamo... A danas sam u modu "svi ćemo da umremo od ovoga" i uopšte mi to ne treba. :dash:
A vi, kako 'te?
Ја сам и даље у моду игнорисања вести и ко је болестан.
Мирнија сам тако, и сви то поштују.

Ja sam osposobila džep od jakne, sad sam super.

U ponedeljak ću da izmilim iz kuće da vidim kako će nos i grlo da reaguju.
Ja sam juče čoveku nameštala jaknu, pa sam se setila tvog džepa.
A čovek mi je imao drikere na jakni, pa je rešio da hoće rajsferšlus, a nema sile da mu kažeš da ne može, mama mu je šnajderka i zna da sve može.
Barem je na kraju platio. :lol:

Ја сам и даље у моду игнорисања вести и ко је болестан.
Мирнија сам тако, и сви то поштују.
Pa ja ne slušam, ne čitam, ne gledam, ali me uhvatio na prepad, jer je pozitivan neko koga znam, cela porodica u karantinu.... Uglavnom sam u modu "biće sve ok, običan virus, ne možemo se zaštititi, ali sve će proći". Ovaj me danas ubio u pojam.

Хоћу и ја. Али негде где је 18-28 целе године.
E moze!
Nadji i selimo se :heart:
Nisam mogla da spavam, pa sam sa dragim odgledala dve epizode Senki, pa onda neki film počela, pa svašta, sve u svemu, do 5 sam bila budna. Ja sam deo pokreta "legni u 5" umesto "ustani u 5". Sad me boli glava. Deca imaju sistematski, jedan u ponedeljak, jedan u sredu. Ne sviđa mi se ideja o vodanju dece po bolnici sad... Mada u bolnici kažu da se sistematski rade već mesec i više bez problema i uz poštovanje mera. Još mi brat unosi paniku, pričajući mi ko je bolestan koga znamo... A danas sam u modu "svi ćemo da umremo od ovoga" i uopšte mi to ne treba. :dash:
A vi, kako 'te?
Kakav sistematski?! :lol:
Nas uciteljice pitale koliko su visoki i imaju kg.
Pitala sam jednu mamu cemu pitanje?
Kaze verovatno sistematski :lol:

Мени је жао што своју историју, коју заиста имамо за понос, увек представимо на најнакараднији начин, то је невиђени таленат.
Серија Немањићи, онај филм Ристовског о Албанској голготи, сад и Стефана Немању...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back