Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li se sećate Crvene Sonje, partnerke Arnolda Švarcenegera iz istoimenog filma, koji je bio veoma popularan osamdesetih godina? Da, u pitanju je Brigit Nilsen, atraktivna danska glumica koja je popularnost stekla kao model, a kasnije se pored glume, bavila i pevanjem (snimila je četiri muzička albuma). Poznata je i po tome što je dve godine bila u braku sa američkom zvezdom, Silvesterom Staloneom, ali i po veoma burnom privatnom životu, kao i u nastupima u rijaliti programima. Danas ona ima 54 godine (u julu puni 55) i svojim ponašanjem ne prestaje da iznenađuje fanove. Naime, Brigit je pre dva dana objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak.
"Naša porodica raste", napisala je kontroverzna glumica, a usledili su brojni komentari - od čestitki i podrške do uvredljivih reči i pitanja poput: "Da li ste ikada razmišljali kako će biti tom detetu? Možda neće imati priliku da dugo živi sa mamom, a i rugaće mu se deca zato što mu je mama, zapravo baka."

Brigit se udavala pet puta i ima četiri sina. Od 2006. godine je u braku sa 15 godina mlađim Matijom Desijem, sa kojim očekuje peto dete.

Ovo je jako čest slučaj i uopšte nema veze da li dotični radi ili ne radi, sam taj čin diplomiranja je problem jer predstavlja (još jednu) životnu prekretnicu. Još jedna faza života se završava i počinje druga. U njihovim očima oni tad postaju "matori", izlaze iz uloge deteta koje imaju dok studiraju. Prihvatanje odgovornosti, tada u potpunosti odrastaju, odvajanje od roditelja i slično... Nisu to lake stvari, i ne idu ti prelazi glatko kod svih... To ti je kao i što svi mislie da kada udju u brak pestaje život :lol:

Nema svrhe da ga nagovaraš, svestan je on svega. Plus radi, tako da ni sa te strane nemaš problem (problm bi bio da neće da radi i da je lenština, što nije).

U ovakvim slučajevima oni sami u nekom trenutku kliknu da diplomiraju (ti do tada dobiješ 6 nervnih slomova :lol: ). Znam slučajeve mojih drugova i drugarica koji su bili u tim fazama. Jedna od njih eno je na veterinarskoj klinici u Nemačkoj, a studirala ovde preko 10 godina.

Nemoj da se opuštaš, ali nemoj ni da pritiskaš, nadgledaj :lol: Spomeni mu psihologa s vremena na vreme.
Hvala puno

Sad sam se setila,jedne godine na moru ja odlucila da podignem zivot na visi nivo:lol: pa kao ustajacu u sest i odmah u setnju kroz borovu sumu pored mora,pre dorucka i pre plaze.i krenem ja tako prvi dan,krcata ta staza,trkaci,setaci,majke sa asmaticnim bebama,ja saplicem nogama,nije mi dobro,valjda mi i pritisak pao,nisam jela,ne znam za sebe,okrenem se,a moje nesretno kuce,glava mu do zemlje,vuce se za mnom dvadeset metara iza....ja na pola staze,idemo kuci,kad se on okrenu,pa trci ispred sav sretan u krevet
Toliko od mog ranojutarnjeg fitnesa
A ima onaj pokret budni u pet
Moja poznaninica svako jutro u 5 i već je u 06h na treningu. Kaže od kada ustaje u 05h život joj se promenio..

Sad sam se setila,jedne godine na moru ja odlucila da podignem zivot na visi nivo:lol: pa kao ustajacu u sest i odmah u setnju kroz borovu sumu pored mora,pre dorucka i pre plaze.i krenem ja tako prvi dan,krcata ta staza,trkaci,setaci,majke sa asmaticnim bebama,ja saplicem nogama,nije mi dobro,valjda mi i pritisak pao,nisam jela,ne znam za sebe,okrenem se,a moje nesretno kuce,glava mu do zemlje,vuce se za mnom dvadeset metara iza....ja na pola staze,idemo kuci,kad se on okrenu,pa trci ispred sav sretan u krevet
Toliko od mog ranojutarnjeg fitnesa
A ima onaj pokret budni u pet
:lol:

nema šanse da u 6 ujutro klipšem ..sve to mogu i kasnije ili predvece

:lol:

nema šanse da u 6 ujutro klipšem ..sve to mogu i kasnije ili predvece
ja sam citavog zivota bila vise jutranji tip
i uopste mi nije bilo tesko da zbog retriverke ustajem leti po vrucini bas rano i u pola 5 da bih je prosetala
sad duze spavam jer nemam obaveze zbog kojih moram da ustajem tako rano, ali mi i dalje pre podne prija vise za aktivnosti..tad setam sa psom
u stvari shvatila sma da ja jedno vrlo asocijalno bice, jer hvatam krivine gde nema puno ili nema uopste ljudi
da je to razlog zasto mi taj prepodnevni deo dana vise odgovara

Дивота...

Prilozi

• IMG_20201114_133242.jpg
    IMG_20201114_133242.jpg
    223,3 KB · Pregleda: 41
ja sam citavog zivota bila vise jutranji tip
i uopste mi nije bilo tesko da zbog retriverke ustajem leti po vrucini bas rano i u pola 5 da bih je prosetala
sad duze spavam jer nemam obaveze zbog kojih moram da ustajem tako rano, ali mi i dalje pre podne prija vise za aktivnosti..tad setam sa psom
u stvari shvatila sma da ja jedno vrlo asocijalno bice, jer hvatam krivine gde nema puno ili nema uopste ljudi
da je to razlog zasto mi taj prepodnevni deo dana vise odgovara
Исто.
Мени тренинг ујутру највише прија. После подне/увече ми је мука. Али зато кеј у 6 ујутру... Милина.
И ја волим раније да устанем и раније да легнем, одувек.
А на мору сам прва на плажи. То је непоновљив осећај.
Пре, док сам неколико година летовала узастопно на једном острву, и то мин. 2 месеца, обожавала сам ујутру рано да устанем, шетња около 17 км, лево море, десно борова шума.
Док се вратим син устао, једе и на плажу. И онда, у боровој шуми можеш цео дан провести. Плажа није мучење. Чак се мораш и покрити пешкиром :)

Meni je to ozbiljna žrtva... bez zezanja
Bez zezanja jeste. Ali, njemu to dobro ide, želi da igra, dobio je sportsku stipendiju od škole sve 4 godine. Da ostane na tome, dosta je, sve se isplatilo. Da ne pominjem koliko utiče na način života, na psihu, na sve. I dok god bude hteo da gura, tu smo za njega

Како је та Тамара једно предивно биће. Толико мила а није нека њањава, него онако- права. Да је пожелиш за друштво и друга. Не знам може ли икоме бити антипатична!?

Ja te njene emisije ne smem da gledam, plačem kao dete.

Ja te njene emisije ne smem da gledam, plačem kao dete.
И ја се често расплачем али не толико уз њих.
Био је у петак филм на РТС 2- Берлин, волим те. Један од оних толерантних :lol:
Али не иритирајуће толерантних :lol:
И мали мигрант, коме је мама у болници са братом добио онако батак и катабатак са прилогом на тањиру. Пре него што је почео да једе, узео салвету и на њу батак и пола прилога, па оставио брату. А ја... Суза сузу стиже :lol: Каква сцена!

Nisam mogla da spavam, pa sam sa dragim odgledala dve epizode Senki, pa onda neki film počela, pa svašta, sve u svemu, do 5 sam bila budna. Ja sam deo pokreta "legni u 5" umesto "ustani u 5". Sad me boli glava. Deca imaju sistematski, jedan u ponedeljak, jedan u sredu. Ne sviđa mi se ideja o vodanju dece po bolnici sad... Mada u bolnici kažu da se sistematski rade već mesec i više bez problema i uz poštovanje mera. Još mi brat unosi paniku, pričajući mi ko je bolestan koga znamo... A danas sam u modu "svi ćemo da umremo od ovoga" i uopšte mi to ne treba. :dash:
A vi, kako 'te?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back