Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gasa je bio crno beo : (

Minja je siva i bucika sa oscilacijama u tezini
A gost je bre, morao je neko da bude gost, minja se nije bunila, tortu doduse nije jela al junetinu jeste :lol:
Gazda kuce nije gost, to vi dvonosci ste gosti u njenom stanu :malav:

Aha gasa je crno beo, pa ja znam da si kacila crno belo, mislim ja jesam luda al ne bas toliko hbt da umisljam crno bele macke :lol:

Ako su me zvali iz banke da mi je nude bez ikakvih placanja provizija odrzavanja i dr, jer ce da je vezu uz postojeci racun, logicno da imam hit
Pa nece iz kredi agrikole da me zovu sigurno da mi vezuju za intesin racun hebo te patak logika :lol:
prvo ja ne znam da ti imas racun u intesi
drugo..ja iako imam racun u intesi imam "na poklon" dobijenu master karticu jedne druge banke jer sam tamo imao devizni racun..tako da banke gledaju da ti uvaljuju te kartice i kad nisi kod njih.

prvo ja ne znam da ti imas racun u intesi
drugo..ja iako imam racun u intesi imam "na poklon" dobijenu master karticu jedne druge banke jer sam tamo imao devizni racun..tako da banke gledaju da ti uvaljuju te kartice i kad nisi kod njih.
Imao si devizni u banci koja ti dala tu master, znaci njihov si na neki nacin, imaju te u bazi kao korisnika
Imam u vise banaka devizne racune sve me zivkaju za razne kartice da uvale, znam kako to ide....

Nece te zvati iz banke u kojoj ne postojis

Pa pricam sa tarom o intesi dva posta iznad i ti i dalje teras svoje "naplate provozija ako nije intesa" :lol:
Ne citas postove ...klasika....

i da @Metla na vestici zasto pobogu imas hit racun ako nisi uzela kartice..placas odrzavanje skoro duplo skuplje nego na obicnom racunu a nisi zelela kartice a sustina hit racuna i jeste da dobijes master i american karticu da mozes da kupujes na rate bez kamate.
Zato sto imam za njega vezanu visu debitnu na kojoj primam platu, odbijala sam kreditne koje su mi nudili do sad
Odrzavanje je 300din, sta je tu duplo sta lupetas zivota ti
Sad mi daju master kreditnu bez dodatnih naplata, u sklopu racuna, pa cu da je uzmem

Zato sto imam za njega vezanu visu debitnu na kojoj primam platu, odbijala sam kreditne koje su mi nudili do sad
Odrzavanje je 300din, sta je tu duplo sta lupetas zivota ti
Sad mi daju master kreditnu bez dodatnih naplata, u sklopu racuna, pa cu da je uzmem
zato sto imas i obican racun samo sa visom/dinom i odrzavanje je nekih 150 ili 200 din
ja nikad ne lupam.. problem je sto ti ne prihvatis kad se zeznes
nisi imala potrebe da uzimas hit i placas 300 din mesecno ako neces kartice narocito sto ti ih ne bi ni nudili sa obicnim racunom sto ti je i neka zelja.

zato sto imas i obican racun samo sa visom/dinom i odrzavanje je nekih 150 ili 200 din
ja nikad ne lupam.. problem je sto ti ne prihvatis kad se zeznes
nisi imala potrebe da uzimas hit i placas 300 din mesecno ako neces kartice narocito sto ti ih ne bi ni nudili sa obicnim racunom sto ti je i neka zelja.
Pa nemoj sad to da joj pričaš, mogla dve čokolade u Lidlu da kupi za razliku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back