tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ma samo provuces kreditnu na 12 rata i sve bude milinaAaaa pa onda mi se je svidja cena![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma samo provuces kreditnu na 12 rata i sve bude milinaAaaa pa onda mi se je svidja cena![]()

seljankoJel predpremijera ili pretpremijera
Ma neće bre, evo moja postala punoletna neki dan, ds je majstor nije ni pipnuo. Oprala je bogaoca.Nemam pojma seljanka sam za te stvari
Stajace kuci, ja ako to stavim u novcanik ode sve u majcinu
Samo za neko zlo ako zatreba cu da je vadim
Masina mi napunila 5 god a toliko joj je i garancija, kako su me zvali za tu karticu samo mi proslo kroz glavu uzmi sad ce crkne masina istekla garancija![]()
jaopa sta mislis ko bi me osim metle slikao golu u texas jakni?![]()
Ove nove generacije kratko trajuMa neće bre, evo moja postala punoletna neki dan, ds je majstor nije ni pipnuo. Oprala je bogaoca.
tako da imam traume 
Moki u dupe me cmokiseljanko

E ne znam kako, ka sam tv kupila na nekoj akciji u Tempu za 9.000,00 Vox, radi ko bombona evo 3 godine već. Od jutra do pola noći.Ove nove generacije kratko traju
Meni su 3 tva crkla posle 2 god kako im je istekla garancijatako da imam traume
![]()
ti kad tako pismeno i mrtvoladno pišeš plašim se ko da si neka helga upravnica logoraШта 'оћеш.
ti kad tako pismeno i mrtvoladno pišeš plašim se ko da si neka helga upravnica logora
Pa pitah je l se kaze pretpremijera ili predpremijeraШта 'оћеш.
Pa pitah je l se kaze pretpremijera ili predpremijera
Sad i meni traju duze lcd, a i sad ih i ne koristim pa mozda zatoE ne znam kako, ka sam tv kupila na nekoj akciji u Tempu za 9.000,00 Vox, radi ko bombona evo 3 godine već. Od jutra do pola noći.

E i ja popih posle 9, vidim da je bolje da ni ne ležem.Кувам кафу, биће буљења до пола три.
)))))))))))))))))))))))))))))) oćeš da gledaš nešto o hitleru ili neke životinjčinekolko kila imašJa cu da otvorim keksic i uz kaficu da mu objasnim neke stvari