Ja tu spravicu nisam nikad mogla da koristim jer su mi oči malo nAkoso pa ne možeTo je da biste imali trepavice kao ja. Pogledajte prilog 795669

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tu spravicu nisam nikad mogla da koristim jer su mi oči malo nAkoso pa ne možeTo je da biste imali trepavice kao ja. Pogledajte prilog 795669

Ja ne koristim jer mi tako stoje, nema gde više da ih uvijem. Ali vidim da bratanica koristi, znam dosta žena koje koriste...Ja tu spravicu nisam nikad mogla da koristim jer su mi oči malo nAkoso pa ne može![]()
Ja imam neku najnižu i to ne potrošim, a plaćam sad valjda 600 din.Na fonu sam sa vipovcima da se prebacim na in tarifu, samo 1000 mesecno je racun a dobija se 11g neta
Ja sad placam 2400 a imam 5g
Juuu otkud oni tako darežljiviNa fonu sam sa vipovcima da se prebacim na in tarifu, samo 1000 mesecno je racun a dobija se 11g neta
Ja sad placam 2400 a imam 5g

I ja znam da puno njih to koristi.Ja ne koristim jer mi tako stoje, nema gde više da ih uvijem. Ali vidim da bratanica koristi, znam dosta žena koje koriste...
E da al te jeftine nemaju mnogo netaJa imam neku najnižu i to ne potrošim, a plaćam sad valjda 600 din.
masalaPa onda uzmi, ja imam skroz malo, ne znam ni ja koliko, a ni to ne potrošim. A kućni imamo, pa imamo, i gde god odem ima kućni, pa ono... Ali dobra je cena, čini mi se...E da al te jeftine nemaju mnogo neta
A ja jasem muziku i emisije i filmove dok se klackam po gradu, i treba mi vise neta od ovoga sad sto imam
A i da ti kazem 2400 plus kucni net jos 1000 bude mi samo vip 3400 uzas, ovako ce mi sad biti 2000masala
Odavno su oni jeftiniji od drugih, zato sam i presla na njihJuuu otkud oni tako darežljivi![]()

I ja sam pre imala te najjeftinije sa osnovnim uslugama, realno ne treba ti visePa onda uzmi, ja imam skroz malo, ne znam ni ja koliko, a ni to ne potrošim. A kućni imamo, pa imamo, i gde god odem ima kućni, pa ono... Ali dobra je cena, čini mi se...
Pa super, ja sam kod mts-a kad sam iz Telenora prešla kod njih bili su duplo jeftiniji.Odavno su oni jeftiniji od drugih, zato sam i presla na njih
Telenor ima bolje signale, ali je skuplji dosta, pa sad ko sta oce....
Evo vidi
Pogledajte prilog 795683
Pa šta čekaš, uzimaj odmah!!!I ja sam pre imala te najjeftinije sa osnovnim uslugama, realno ne treba ti vise
Ali od kad provodim pola dana u gsp svaki dan brate znaci mi mnogo, zanimacija....
Cena je odlicna jer drugi daju po 2g za 1500din, mrs
Pa uzecuPa šta čekaš, uzimaj odmah!!!
Ja sam pre dve god iz telenora presla kod vip zbog neo tarife, imaju najjeftiniju tu tarifu sa neogranicenim minutima, i super jePa super, ja sam kod mts-a kad sam iz Telenora prešla kod njih bili su duplo jeftiniji.
Kakve veze ima ponuda sbba sa vipomništa oni ne daju džabe
fora sa besplatnih 6 meseci je d ate navuku a ako posle hoćeš da raskineš ugovor pre isteka roka istog onda moraš da platiš i tu "pogodnost" tj tih tzv besplatnih 6 meseci

Imaš pravo 3 meseca pre isteka ugovora da odradiš nov, to je i kod mts-a tako.Pa uzecu
Sad sam pricala sa operaterom pa cu da isklikcem sve sutra i krenuce mi od decembra to
Ne bih ni videla nego mi poslali mejl sa ponudom da od novembra mogu da produzim ugovor uzmem neke nove ponude, a istice mi u februaru, ja mislila do februara nista pa cu tad da vidim sta ima, kad mi stigo mejl ja isla da vidim koje su ponude i odusevim se
Jel vis sta znaci trziste sa zdravom konkurencijom, odma te jure nutkaju daju popuste sve samo da kupis kod njih.....e kad bi tako bilo i za ostale trgovinske grane u srb, a ne monopolisti da nas cede
To je to onda....Imaš pravo 3 meseca pre isteka ugovora da odradiš nov, to je i kod mts-a tako.
Jeste, jako ima losu mrezu u tvom krajuVip je ubedljivo najjeftiniji, ali ovde kod mene ima očajnu mrežu. Da sedneš da plačeš.
Ja sam se ustinula kao klinka.a nisu mi ravne.od tad se krstim sta zene radeJa ne bih to prinela ocima para nema
Ima vip neku tarifu 600 din 9 gb. To moj sin koristi, ali mislim da nema ništa minuta ni poruka besplatnih.E da al te jeftine nemaju mnogo neta
A ja jasem muziku i emisije i filmove dok se klackam po gradu, i treba mi vise neta od ovoga sad sto imam
A i da ti kazem 2400 plus kucni net jos 1000 bude mi samo vip 3400 uzas, ovako ce mi sad biti 2000masala