Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao kad si kod snova, sad se setih

sanjala sam nocas da sa dzenifer aniston ogovaram adjelinu dzoli i nesto malo bred pita, ali bez sale :lol:
Pa to ti je super, znala sam da se krećeš samo u krugu poznatih. :lol:

Ja sanjala da čekam jedno pet sati prodavačicu u seknd hendu. Kao radnja na nekoj čistini, a duva vetar kao lud. Hladno mi je, pada mrak, žedna sam i gladna, a nje nema. Onda kao krenem ka centru i vidim aparat za vodu, ali nemam čašu, a mora svoja zbog korone... Idem dalje i ne mogu ulicu da pređem, prolaze automobili, ja krenem, oni sviraju, jure, jure, ja pogledam na dole, ostala sam bez kaputa, nemam ni torbu, ni masku, ni ključ od auta, a kasnim za dete. Nailaze policajci i kreću da me ispituju, hoće da me kazne nešto, ja nemam ni ličnu, ni novac. Krenem nekako odatle, iza ćoška moj otac pokojni i svađa se sa mnom i svašta mi kaže, ja se trudim da pobegnem, on ide za mnom, ja plačem, molim ga da ide, ne mogu da se svađam. Odjednom mi zazvoni mobilni koji nemam, vadim ga iz džepa kaputa koji sam bila izgubila i majka mi kaže da sad ne moram ni da dolazim kad već nisam na vreme i spusti mi slušalicu....
E tako ja svaku noć.

Smokvo razlika izmedju gluposti za uvijanje trepavica i gluposti korona narukvice je sto zbog trepavica nisu ostali ljudi bez poslova i nemogucnosti da se izadje iz zemlje
Zato me iznervirala ova sprava i cela ta ujudurma koja nas maltretira godinu dana i jos ce
Sve je super sjajno samo jos narukvica i kompletirali smo se, mars bre

Ja mislim da ti brkaš babe i žabe.
Izazivanje panike je jedno i to radi država i njen aparat sastavljen u tu svrhu, u narodu poznatiji kao krizni štab. Tu se slažem sa tobom, ja lično bih zabranila kojekave preseke stanja, senzacionalne naslove, sms poruke od tog istog kriznog štaba da je situacija opasna i da ćemo svi pomreti.
Ova narukvica je drugo, i dobro je Smokva uporedila sa uvijačem za trepavice. Zašto neko uopšte koristi uvijač za trepavice? Zato što ga je neko propagirao kao sredstvo pomoću koga će žena biti lepša, mladja, privlačnija (dopuni po želji). Ista stvar je i sa narukvicom - onaj ko ju je izumeo je iskoristio situaciju pandemije da zaradi na ljudskoj gluposti i strahu. Koristi uvijač - bićeš lepša, koristi narukvicu - nećeš zapatiti koronu.

Ja sanjala da čekam jedno pet sati prodavačicu u seknd hendu. Kao radnja na nekoj čistini, a duva vetar kao lud. Hladno mi je, pada mrak, žedna sam i gladna, a nje nema. Onda kao krenem ka centru i vidim aparat za vodu, ali nemam čašu, a mora svoja zbog korone... Idem dalje i ne mogu ulicu da pređem, prolaze automobili, ja krenem, oni sviraju, jure, jure, ja pogledam na dole, ostala sam bez kaputa, nemam ni torbu, ni masku, ni ključ od auta, a kasnim za dete. Nailaze policajci i kreću da me ispituju, hoće da me kazne nešto, ja nemam ni ličnu, ni novac. Krenem nekako odatle, iza ćoška moj otac pokojni i svađa se sa mnom i svašta mi kaže, ja se trudim da pobegnem, on ide za mnom, ja plačem, molim ga da ide, ne mogu da se svađam. Odjednom mi zazvoni mobilni koji nemam, vadim ga iz džepa kaputa koji sam bila izgubila i majka mi kaže da sad ne moram ni da dolazim kad već nisam na vreme i spusti mi slušalicu....
E tako ja svaku noć.

joj
a imas li onaj osecaj olaksanja kada se porbudis, da je to ipak bio samo san, pa ti lakne?
mene to spasava kod takvih snova

a jos uvek pamtim dva sna iz ranog detinjstva, jedan je da je rat u mom vrticu, a drugi da me otela ciganka
jos uvek imam trnce kad se setim ta dva sna

i svi planovi za rodj nam pali u vodu
jedini gost koji je je trebalo da dodje zakacio koronu, msm prvo mama pa i malac
a j bio kod njih tog vikenda, oni sutradan temp i test poz

tako da ne sto ne moze niko da dodje, nego je opet u izolaciji 2 nedelje, sreca pa sam na godisnjem deo izolacije, za drugi deo cu opet da dubim na trepavicama

al ok, daj da bude dobro za pocetak, ostalo cemo prebrodti

Мени су најгори снови око детета, да се изгубио, нестао, одао пороцима...
Али они нису чести.
Овако ми је најгоре када сањам да сам боса из неког разлога, немам обућу а идем негде.
Или да морам у вц, а он транспарентан, сви ме виде :lol:

Мени су најгори снови око детета, да се изгубио, нестао, одао пороцима...
Али они нису чести.
Овако ми је најгоре када сањам да сам боса из неког разлога, немам обућу а идем негде.
Или да морам у вц, а он транспарентан, сви ме виде :lol:

И то. Нема их а телефон ми не ради, не могу да зовем.

А што се извијања трепавица тиче, ја сам тај ужас купила, веровали или не због сина када је био мали.
Имао је изузетно дуге трепушке и мало, мало боли га око, пече, не може да издржи... А њему се трепавица подвије под капак и иритира око. И шта ћу? Извијај их напоље. Онда није имао сметње.

E tako ja svaku noć.
Sledeći put pre spavanja razmisli o tome da ti nisi odgovorna za svo zlo koje se dešava na svetu i da se stvari u životu dešavaju svojim tokom bez obzira da li ti brineš o njima i nerviraš se. Pokušaj da na probleme gledaš sa strane, kao da nisu tvoji, možda ćeš ih realnije shvatiti. I to što ćeš ti preuzeti na sebe nečiju brigu i bol, to neće tom nekom umanjiti teret.

Ja mislim da ti brkaš babe i žabe.
Izazivanje panike je jedno i to radi država i njen aparat sastavljen u tu svrhu, u narodu poznatiji kao krizni štab. Tu se slažem sa tobom, ja lično bih zabranila kojekave preseke stanja, senzacionalne naslove, sms poruke od tog istog kriznog štaba da je situacija opasna i da ćemo svi pomreti.
Ova narukvica je drugo, i dobro je Smokva uporedila sa uvijačem za trepavice. Zašto neko uopšte koristi uvijač za trepavice? Zato što ga je neko propagirao kao sredstvo pomoću koga će žena biti lepša, mladja, privlačnija (dopuni po želji). Ista stvar je i sa narukvicom - onaj ko ju je izumeo je iskoristio situaciju pandemije da zaradi na ljudskoj gluposti i strahu. Koristi uvijač - bićeš lepša, koristi narukvicu - nećeš zapatiti koronu.
Povodom toga sta nam je nametnuto...mesec dana se nisam nasminkala,cak ni za lidl :lol: juce ajd,detetu rodjendan,znam da cemo se slikati.vracamo se mi iz ledinaca,muz jao sto si lepa,jao sto si lepa...ja onako kiselo,hvala,cuj lepa zato sto nisam onakva kakva sam nego sam se okrecila.
Malo pre zove drugi put sa posla,ja tebi moram da kazem,zaboravio sam kako imam lepu zenu(ciju ciju ciju....cvrkuce li cvrkuce)
Ja se mislim boze,pa jel ti cujes sebe sta mi govoris,znaci lepa sa sminkom,bez nikakva....
Al nesto me mrzelo da otvaram usta da mu kazem sta mislim o tome
A i on covek ima pravo da voli nasminkane,al brate ukljuci mozak malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back