- Poruka
- 29.459
bogi i fabrika...odvratne ste sa tim cedjenjem bubuljica. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo zamisli zazaren pogled dok sa priljubljenim palcevima prilaze tvom licubogi i fabrika...odvratne ste sa tim cedjenjem bubuljica.![]()

samo zamisli zazaren pogled dok sa priljubljenim pakcevima prilaze tvom licu![]()

srecica to sve pocistio?![]()

Srećicu nemaš?nemam ti ja toga...
ni toSrećicu nemaš?

Naći ćemo.

Jel znas da mozes da kupis okvir kaminaJa sam prefarbala police, oslikala kamin, nisam zadovoljna i sad kuvam ručak, valjda će on bolje ispasti![]()
Један је СрећицаSrećicu nemaš?

sisanje ovacaPa sto,u dm-u bile da se kupe narukvice protiv komaraca.pa ko smisli i treba da zaradi pare.kupi ko hoce,niko te ne bije lopatom da ti kupisSmislili su narikvicu sa malim okruglim rezervoarom na sebi, u njega sipas dezinfekciono sredrstvo, i kad stisnes isprskas se po sakama
Narukvicu jjebo te mis, dal me neko zajebavasisanje ovaca
***** vam mater industrisku samo smisljate gluposti, i jjebem mater ovcama koje ce ovo da kupe da ih osisaju
Dokle vise bre ovo nametanje panika i ludila aman dosta breeee
Ubola si poentu mog posta ko prstom u dupePa sto,u dm-u bile da se kupe narukvice protiv komaraca.pa ko smisli i treba da zaradi pare.kupi ko hoce,niko te ne bije lopatom da ti kupis
Mi smo danas kupili med od naseg druga sestrici imaju 250 kosnica,rade super.meni uvek drago kad cujem da ljudi rade i da im dobro ide
Aко пређеш на тај ниво можда и председник постанеш.Idem mirno i nosim trista kila bundeva kuci
Najvolem kad izedem modele i scenografiju
Kad bi mogla i decu da pecem bilo bi super
Ubola si poentu mog posta ko prstom u dupe
Shvatas li da dolivaju ulje na vatru sa tim nametnutim panikama, da zaradjuju na kontu nametnute panike
Brate dokle bre vise
Nemam nista protiv sisanja ovacaNek dolivaju i nek zaradjuju, nemam ništa protiv.
Ovce su oduvek bile za šišanje, ova pandemija ih je samo izbacila u prvi plan.