Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smislili su narikvicu sa malim okruglim rezervoarom na sebi, u njega sipas dezinfekciono sredrstvo, i kad stisnes isprskas se po sakama
Narukvicu jjebo te mis, dal me neko zajebava :dash: sisanje ovaca
***** vam mater industrisku samo smisljate gluposti, i jjebem mater ovcama koje ce ovo da kupe da ih osisaju

Dokle vise bre ovo nametanje panika i ludila aman dosta breeee

Smislili su narikvicu sa malim okruglim rezervoarom na sebi, u njega sipas dezinfekciono sredrstvo, i kad stisnes isprskas se po sakama
Narukvicu jjebo te mis, dal me neko zajebava :dash: sisanje ovaca
***** vam mater industrisku samo smisljate gluposti, i jjebem mater ovcama koje ce ovo da kupe da ih osisaju

Dokle vise bre ovo nametanje panika i ludila aman dosta breeee
Pa sto,u dm-u bile da se kupe narukvice protiv komaraca.pa ko smisli i treba da zaradi pare.kupi ko hoce,niko te ne bije lopatom da ti kupis
Mi smo danas kupili med od naseg druga sestrici imaju 250 kosnica,rade super.meni uvek drago kad cujem da ljudi rade i da im dobro ide

Pa sto,u dm-u bile da se kupe narukvice protiv komaraca.pa ko smisli i treba da zaradi pare.kupi ko hoce,niko te ne bije lopatom da ti kupis
Mi smo danas kupili med od naseg druga sestrici imaju 250 kosnica,rade super.meni uvek drago kad cujem da ljudi rade i da im dobro ide
Ubola si poentu mog posta ko prstom u dupe
Shvatas li da dolivaju ulje na vatru sa tim nametnutim panikama, da zaradjuju na kontu nametnute panike
Brate dokle bre vise

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back