електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Nemojte da slučajno kupite ikad Saher tortu u Lidllu, otišla u đubre. Jedan gadan proizvod
Шта не ваља? Нисам никад узела али ми је запала за око.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte da slučajno kupite ikad Saher tortu u Lidllu, otišla u đubre. Jedan gadan proizvod
Vip je ubedljivo najjeftiniji, ali ovde kod mene ima očajnu mrežu. Da sedneš da plačeš.

Ukus.....karton..nije kakao, čokolada je, toe okej,ima min.onog džema neophodnog i meni je karton. Svi smo samo probali, stajala, stajala i na kraju, šta će ovo ovde i neko je baci u kantu...Шта не ваља? Нисам никад узела али ми је запала за око.
ti ne radiš?Moj muz ne radi,vec smislja sta cemo i gde cemo
Ukus.....karton..nije kakao, čokolada je, toe okej,ima min.onog džema neophodnog i meni je koja karton. Svi smo samo probali, stajala, stajala i na kraju, šta će ovo ovde i neko je baci u kantu...

Ukus.....karton..nije kakao, čokolada je, toe okej,ima min.onog džema neophodnog i meni je karton. Svi smo samo probali, stajala, stajala i na kraju, šta će ovo ovde i neko je baci u kantu...
До промене је. Да се ниси нашминкала, али да си променила фризуру, иста би реакција билаPovodom toga sta nam je nametnuto...mesec dana se nisam nasminkala,cak ni za lidljuce ajd,detetu rodjendan,znam da cemo se slikati.vracamo se mi iz ledinaca,muz jao sto si lepa,jao sto si lepa...ja onako kiselo,hvala,cuj lepa zato sto nisam onakva kakva sam nego sam se okrecila.
Malo pre zove drugi put sa posla,ja tebi moram da kazem,zaboravio sam kako imam lepu zenu(ciju ciju ciju....cvrkuce li cvrkuce)
Ja se mislim boze,pa jel ti cujes sebe sta mi govoris,znaci lepa sa sminkom,bez nikakva....
Al nesto me mrzelo da otvaram usta da mu kazem sta mislim o tome
A i on covek ima pravo da voli nasminkane,al brate ukljuci mozak malo...
Немој се љутити бзвз на њега 
kako sad pa to?Радим али не за плату.
Uglavnom me autokorekt zeza, ostalo je do mene (:Да ли можеш да се сабереш и напишеш нормалну реченицу?
Kolika je guska? Ja kupila patku jednomAha, okej, fala..vi iz Voše me prevashodno interesuje. (:
.... kad smo kod LIdla, mže kupila gusku u Lidlu,ali ne u Bg. Voli da pravi supe od guske i patke...
Ne,nema eskurzija,nema rodjendana....ti ne radiš?
Ma idi bre...ne ljutim se,al ja bih ipak razmislilaДо промене је. Да се ниси нашминкала, али да си променила фризуру, иста би реакција билаНемој се љутити бзвз на њега
![]()
možda ima neka druga prilika?Ne,nema eskurzija,nema rodjendana....
Kasno, a što je tek tiramisu gadan...sin se malo malo zaleti pa kupi tako nešto bljakNemojte da slučajno kupite ikad Saher tortu u Lidllu, otišla u đubre. Jedan gadan proizvod
E mi ga smazali juceKasno, a što je tek tiramisu gadan...sin se malo malo zaleti pa kupi tako nešto bljak

Ја географију.Најгори снови су ми да нисам завршила средњу школу и да треба да полажем математику. Јој ужаса...