Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам. Нама не смањују плату уопште. Директор је ОК а нико не злоупотребљава.
Nama ne smanji ako je nesto krace, tj kako kome, meni tako, nekima skine i za jedan dan, ali ako opicis dve nedelje i duze onda uzme nesto, ili slobodne dane ili pare, biras

Znam da je letos bila fora da ko ima koronu a odsutan je duze od dve nedelje ne skida se plata, ja bila negativna i zajebu me :lol:

Ako vazi i dalje da lizem gelendar malo da odmorim a da mi se plati :malav:

Nama ne smanji ako je nesto krace, tj kako kome, meni tako, nekima skine i za jedan dan, ali ako opicis dve nedelje i duze onda uzme nesto, ili slobodne dane ili pare, biras

Znam da je letos bila fora da ko ima koronu a odsutan je duze od dve nedelje ne skida se plata, ja bila negativna i zajebu me :lol:

nema ti vise nista od gelendera
narod poludio sve ciste i dezinfikuju
jedino na neku zurku da odes

Pazi, moze onaj termin da ostane svakako :malav:
Povescu i zmua :lol:

Ovo je možda nekad davno ličilo na fraJera, sad više nije ni nalik :malav:
Jao da vam ispricam danasnji sou
Cula se ja sa ovim zmajevim.majstorem, jao sto ima lep mladalacki glas na telefonu, evo vraga nek potvrdi, bas lep :zaljubljena:
Ja sam mislila tu je mojih godina, 4 banke maximum
Reko to, sad cu ga scepam treba mi za kolekciju, malo se svaleram i eto meni popravki svaki cas :babamrazica:

Kad je uso, jaoooo, cica 50 i nesto godina :fdlan: o zivote spustena roletno

Jao da vam ispricam danasnji sou
Cula se ja sa ovim zmajevim.majstorem, jao sto ima lep mladalacki glas na telefonu, evo vraga nek potvrdi, bas lep :zaljubljena:
Ja sam mislila tu je mojih godina, 4 banke maximum
Reko to, sad cu ga scepam treba mi za kolekciju, malo se svaleram i eto meni popravki svaki cas :babamrazica:

Kad je uso, jaoooo, cica 50 i nesto godina :fdlan: o zivote spustena roletno

zmu se cuo s njim
nije mi pominjao taj ocaravajuci glas :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back