86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Не знам. Нама не смањују плату уопште. Директор је ОК а нико не злоупотребљава.Jel i dalje vazi ako si na bolovanju zbog korone nama smanjenja plate????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам. Нама не смањују плату уопште. Директор је ОК а нико не злоупотребљава.Jel i dalje vazi ako si na bolovanju zbog korone nama smanjenja plate????
cekaj maloPa moguce da nije ni kod nas
Jer trebalo je tipa od pon, on otisao u ut i nije ih bilo
Nema, ovo što je bilo je zauzetoNego jel ima neki deka devizni da njemu pomognes nesto![]()

Nama ne smanji ako je nesto krace, tj kako kome, meni tako, nekima skine i za jedan dan, ali ako opicis dve nedelje i duze onda uzme nesto, ili slobodne dane ili pare, birasНе знам. Нама не смањују плату уопште. Директор је ОК а нико не злоупотребљава.

JesteЈел то ајмокац бака![]()

Pa razvedi ih! o bre sve da te ucimNema, ovo što je bilo je zauzeto![]()

Pa o dasci za wc hbtcekaj malo
ti pricas o dasci za wc solju
ja o pravoj pravcatoj guski! i ne, nije metafora za shalterusu u drzavnoj upravi
nema ti vise nista od gelenderaNama ne smanji ako je nesto krace, tj kako kome, meni tako, nekima skine i za jedan dan, ali ako opicis dve nedelje i duze onda uzme nesto, ili slobodne dane ili pare, biras
Znam da je letos bila fora da ko ima koronu a odsutan je duze od dve nedelje ne skida se plata, ja bila negativna i zajebu me
Ako vazi i dalje da lizem gelendar malo da odmorim a da mi se plati![]()
nigdje ja nisam preslaPa o dasci za wc hbt
Ti si pocela o guskama al si presla na daske, tako sam ja shvatila
Da nije bilo ni guske a ni daske
Nije da se nisam pitala kako si tako olako skocila sa guske na dasku al reko ok, mozda je to mehanizam potiskivanja da lakse prebolis guskunigdje ja nisam presla
jos ni gusku nisam ozalila
Ma jes sve trčim, to bre sve gleda koju će da nađe da mu kuva i da ga pegla, oću evo poludela sam da titram nekom starkelji, ne mogu ni sebi samoj.Pa razvedi ih! o bre sve da te ucim
![]()
Nema sekiracije doci ce mi neko derle zarazice me garant, samo ga cekamnema ti vise nista od gelendera
narod poludio sve ciste i dezinfikuju
jedino na neku zurku da odes

gusku je prokleto tesko preboljeti ;(Nije da se nisam pitala kako si tako olako skocila sa guske na dasku al reko ok, mozda je to mehanizam potiskivanja da lakse prebolis gusku
Pazi, moze onaj termin da ostane svakakoNama ne smanji ako je nesto krace, tj kako kome, meni tako, nekima skine i za jedan dan, ali ako opicis dve nedelje i duze onda uzme nesto, ili slobodne dane ili pare, biras
Znam da je letos bila fora da ko ima koronu a odsutan je duze od dve nedelje ne skida se plata, ja bila negativna i zajebu me
Ako vazi i dalje da lizem gelendar malo da odmorim a da mi se plati![]()

Vidi, ne razvodi se frajer kuvanjem, to da ti odma bude jasnoMa jes sve trčim, to bre sve gleda koju će da nađe da mu kuva i da ga pegla, oću evo poludela sam da titram nekom starkelji, ne mogu ni sebi samoj.

Nema sekiracije doci ce mi neko derle zarazice me garant, samo ga cekam
A ne uzima mi se odmor, zao mi da trosim, trazim alternativu![]()
Pazi, moze onaj termin da ostane svakako
Povescu i zmua![]()
sve smo ugovorili
Ovo je možda nekad davno ličilo na fraJera, sad više nije ni nalikVidi, ne razvodi se frajer kuvanjem, to da ti odma bude jasno![]()

To sam modifikovala u kad bih big mek pojela lakse bi mi biloodo pustat sebi razbole se lisica...nekako mi lego tekst

To sam modifikovala u kad bih big mek pojela lakse bi mi bilo
A mnogo volim onu kad mis dobije grip ❤
pa sad su baba i deda blizanci <3Ovo je možda nekad davno ličilo na fraJera, sad više nije ni nalik![]()
Jao da vam ispricam danasnji souOvo je možda nekad davno ličilo na fraJera, sad više nije ni nalik![]()

o zivote spustena roletno
Jao da vam ispricam danasnji sou
Cula se ja sa ovim zmajevim.majstorem, jao sto ima lep mladalacki glas na telefonu, evo vraga nek potvrdi, bas lep
Ja sam mislila tu je mojih godina, 4 banke maximum
Reko to, sad cu ga scepam treba mi za kolekciju, malo se svaleram i eto meni popravki svaki cas
Kad je uso, jaoooo, cica 50 i nesto godinao zivote spustena roletno