86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
И око мене болесни. Тачно се разочарају ако је тест негативан 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i cevapi al juneciПљескавице су им добре. Укачила сам фазон да се брже испеку, спљоскам их руком преко кесе.
pa najavili su je, al se nije ukazala ;(Ja u lindi guske nikad nisam videla
Al
Ne mogu zmuu da oprostim sto dasku za wc nije nasao
Исто. Ишла само због ње и ја испала гуска.inace, lidl me razocarao po pitanju guske
sad sam ono..razbole se lisica od ceznje jer gusaka nije ni bilo(((
i cevapi al juneci
ja ih spremam u rerni, u alufoliji, bogi mi rekla
I super budu
Pa mardz je kupilapa najavili su je, al se nije ukazala ;(

i ja sam kva kvaИсто. Ишла само због ње и ја испала гуска.
Ok, sad cu da se izvinim zmuui ja sam kva kva
ovdje nije ni stigla u radnjuPa mardz je kupila
I pravila mi zazubice, ma kako to zvucalo![]()
Pa moguce da nije ni kod nasovdje nije ni stigla u radnju
Fali im fila, malo ga ima, pa je bolje kad kuci dodas jos, al onda nema poente uzimatiЈел пробао неко смрзнуте пице?
Vis kako sam vesto skrenula temuTo to. Promenite temu na dasku za solju....sve samo da nisu slatkisi da ne mrem
Сиромашне.Јел пробао неко смрзнуте пице?
On pliva svaki dan i celo leto je Loknicu vodio na plažu pa ćerka kasnije sa malom dolazila. Negova majka takođe ide svako popodne na plažu, dok recimo svekrva mlađe čerke nije ušla u more od osnovne škole, a od mene je mlađa 8 godina. Ovi petrovčani su drugačiji, vole more i koroste sve njegove blagodeti.Bas cudno.u petrovcu plivaju stranci,domaci udju par puta u toku leta i smore se

А ја размишљала да одем у дежурну апотеку да узмем парасофтин чарапе. Тааако имам жељу да љуштим стопала.Smazah sendvice sad cu kafucino
A pije mi se vocno pivce al nemam i mrzi me da se oblacim da idem u radnju![]()

Mene ova bakica iz komšiluka svaki drugi dan doziva da joj vratim sliku jer joj se sve poremeti od postog stiskanja onih dugmića na daljinskom.Jao strasno
Mi imamo dva,jedan za tv,drugi za risiver
I ja malo malo pa ne gledajuci pokusam da promenim program sa tim od tv i slika nestane i posle ne umem da vratim iako mi je sto puta objasnjeno
Сваки други дан, хмммм...Mene ova bakica iz komšiluka svaki drugi dan doziva da joj vratim sliku jer joj se sve poremeti od postog stiskanja onih dugmića na daljinskom.

Јел то ајмокац бакаСваки други дан, хмммм...
![]()

Jel i dalje vazi ako si na bolovanju zbog korone nama smanjenja plate????И око мене болесни. Тачно се разочарају ако је тест негативан![]()
Nego jel ima neki deka devizni da njemu pomognes nestoMene ova bakica iz komšiluka svaki drugi dan doziva da joj vratim sliku jer joj se sve poremeti od postog stiskanja onih dugmića na daljinskom.