Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како ти прогоре? То нису конци него нити милиметар дебеле. Ти браон преплетаји што их видиш.
Ne pričam o nitima kojima su upletene, što zapravo i jesu konci. Pričam o debljem kanapu kojim zatežeš, odnosno zarolaš asuru, a na tvojoj slici je okačen za ručku prozora. Ako kažem da sam ih imala i da progore, valjda znam kako asura izgleda...

pa ne mogu da objave danas za sutra
min 3 dana ranije se objavljuje ali nema sile da to urade

drugo sanse da se zarazis su ti u ns podjednake, tebi se klinci krecu, nisu izolovani itd
tako da ti je taj strah neosnovan i mislim da treba da putujes i da se opustis, ovo ludilo traje dugo, treba ti ventil

avion je bezbedan, svi nose maske, oni imaju klime koje imaju spec filtere itd, aerodromi su takodje bezbedni, bezbedniji nego nas gsp
Da,da. Samo putuj i neće ti se ništa loše desiti u smrdljivom avionu.

ne pomaze ni sic, ni novo sediste
ja patim kad vozim bajk kao domacica
vozim na silu kad moram, ali ne uzivam uopste
jutros sam sa psom bila u sumi i presle smo 7 od planiranih 10km jer se gospodja uvaljala u gomno
i omasile smo stazu za hajducku cesmu, a nisam htela da prelazimo ulicu
a tako je lepo poceo dan, za razliku od jucerasnjeg
sretale smo sve neke ljude sa lepim dusama
juce smo isto isle do sume i da bi dosle do nje, moramo da predjemo preko trim staze
nekako se zalomilo da je iz suprotnog pravca isao neki labrador, pa je vlasnik stao da se onjuse i pozdrave
u tom trenutku prolazi neka zivcana gospodja u crvenom kaputu i sa prekorom nam kaze - ovo je trim staza za trkace, nije za pse
gospodjo u crvenom kaputu izvini, ne setam psa po stazi, ali moramo da je predjemo da bismo dosle do sume
kad je gospodja krenula da mase rukama i da vice :aaa:
samo sam joj rekla - gospodjo, utorak, 9h ujutru kakav je to otrov sidji do najgusceg dela sume i zagrli najvece drvo da ti izvuce to zlo..a i poljubi nas u dupe bas usput
na tom delu inace kao da su neki kontra vetrovi ruza jer se sav smog iz svih okolnih toplana kovitla u toj zoni
juce je bilo grozno, a danas je zagadjeni vazduh drao grlo
ja tuda samo proletim

Nemam. Moje dete je tražilo haverbord za rodjendan, s tim da on da pola svojih para jer je skup poklon. Još uvek ništa nije dobio :malav:
Mislim, odugovlacimo jer se meni to ne sviđa i nemamo mi podlogu da se to lepo vozi, a muški hoće ali kao nije više sezona i sačekaćemo proleće i porašće za još bar pola godine :lol:

pa ne mogu da objave danas za sutra
min 3 dana ranije se objavljuje ali nema sile da to urade

drugo sanse da se zarazis su ti u ns podjednake, tebi se klinci krecu, nisu izolovani itd
tako da ti je taj strah neosnovan i mislim da treba da putujes i da se opustis, ovo ludilo traje dugo, treba ti ventil

avion je bezbedan, svi nose maske, oni imaju klime koje imaju spec filtere itd, aerodromi su takodje bezbedni, bezbedniji nego nas gsp
Ne osecam se opusteno da sad putujem

Na kupujem prodajem moze da se nadje povoljno, ja sam se slogirala kad sam videla cene po prodavnicama. Ali, meni se ne sviđa, mislim da je još mali za te vratolomije, polomice se negde po nasim trotoarima i igralištima
Ova moja vozi skejt ko velika, tako da je ja, jedva biciklom stignem...brat je učio. Prvo je naučio da kad idu kola skoči sa skejta i da ga pusti da ga kola pregaze ako treba.
Meni taj hoverbord malo za lenštine, kod nas to voze samo debela deca.

Ova moja vozi skejt ko velika, tako da je ja, jedva biciklom stignem...brat je učio. Prvo je naučio da kad idu kola skoči sa skejta i da ga pusti da ga kola pregaze ako treba.
Meni taj hoverbord malo za lenštine, kod nas to voze samo debela deca.
Kod nas ne vozi skoro niko, ali koliko sam uspela da vidim, nije bas tako jednostavno. Nebitno, verovatno ga neće dobiti, uskoro ce nešto drugo biti aktuelno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back