Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Свима који славе рођендане, годишњице, дечије рођендане срећно :heart: :heart: :heart:
А и мени, данас 19 година брака...
Захваљујем се @Kvinsi , да она јуче није написала, ја бих опет заборавила :rumenko:

Ja mislim da ti brkaš babe i žabe.
Izazivanje panike je jedno i to radi država i njen aparat sastavljen u tu svrhu, u narodu poznatiji kao krizni štab. Tu se slažem sa tobom, ja lično bih zabranila kojekave preseke stanja, senzacionalne naslove, sms poruke od tog istog kriznog štaba da je situacija opasna i da ćemo svi pomreti.
Ova narukvica je drugo, i dobro je Smokva uporedila sa uvijačem za trepavice. Zašto neko uopšte koristi uvijač za trepavice? Zato što ga je neko propagirao kao sredstvo pomoću koga će žena biti lepša, mladja, privlačnija (dopuni po želji). Ista stvar je i sa narukvicom - onaj ko ju je izumeo je iskoristio situaciju pandemije da zaradi na ljudskoj gluposti i strahu. Koristi uvijač - bićeš lepša, koristi narukvicu - nećeš zapatiti koronu.
To sam i ja rekla, o tome sam i pisala juce
Ta propaganda je bljak
Zato mi je bljak bilo kad sam videla narukvicu

Sledeći put pre spavanja razmisli o tome da ti nisi odgovorna za svo zlo koje se dešava na svetu i da se stvari u životu dešavaju svojim tokom bez obzira da li ti brineš o njima i nerviraš se. Pokušaj da na probleme gledaš sa strane, kao da nisu tvoji, možda ćeš ih realnije shvatiti. I to što ćeš ti preuzeti na sebe nečiju brigu i bol, to neće tom nekom umanjiti teret.
Kako ti lepo napises sve sto ja mislim. :heart:
Divna, razumna osoba :heart:
Povodom toga sta nam je nametnuto...mesec dana se nisam nasminkala,cak ni za lidl :lol: juce ajd,detetu rodjendan,znam da cemo se slikati.vracamo se mi iz ledinaca,muz jao sto si lepa,jao sto si lepa...ja onako kiselo,hvala,cuj lepa zato sto nisam onakva kakva sam nego sam se okrecila.
Malo pre zove drugi put sa posla,ja tebi moram da kazem,zaboravio sam kako imam lepu zenu(ciju ciju ciju....cvrkuce li cvrkuce)
Ja se mislim boze,pa jel ti cujes sebe sta mi govoris,znaci lepa sa sminkom,bez nikakva....
Al nesto me mrzelo da otvaram usta da mu kazem sta mislim o tome
A i on covek ima pravo da voli nasminkane,al brate ukljuci mozak malo...
Smoki omatorila si... pre bi cvrkutala i gledala kako da se jos vise nasminkas... sad bi da zvocas(ali se suzdrzavas bravo)... i ja mislim da si lepaaaaa... :zaljubljena:
Meni bi najbolje bilo da sam se udala za drugaricu
Ovo ja mislim vec godinama :malav:
Ona cesto kaze,kad ostarimo,onemocamo,nas dve cemo ziveti zajedno
Nikad je nisam pitala sta ce biti sa nasim muzevima :lol:
A i ovo je moj plan. :lol:

A muzevi, pa nek i oni nadju nekoga s kim ce ziveti :lol:

tenor.png

Kako ti lepo napises sve sto ja mislim. :heart:
Divna, razumna osoba :heart:

Smoki omatorila si... pre bi cvrkutala i gledala kako da se jos vise nasminkas... sad bi da zvocas(ali se suzdrzavas bravo)... i ja mislim da si lepaaaaa... :zaljubljena:

Ovo ja mislim vec godinama :malav:

A i ovo je moj plan. :lol:

A muzevi, pa nek i oni nadju nekoga s kim ce ziveti :lol:
Pa ni pre nisam bila glupa da trepcem na nebuloze.jeste istina da nenasminkana i samo malo nasminkana,dve razlicite zene,ali to se valjda ne govori

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back