smokva
Legenda
- Poruka
 - 61.227

U zivotu sam bila samo jednom u spa i preselo mi.to kad mi je ona tunizanka prala grudi sat i po

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja nisam za autofagiju,sta mene pominjes?
)) Ma ne ti Smokvita.
 i nikako ne mogu da se pomerim ni makac 
Ja sam ovde glavna za liman![]()
))) Tako i ja rezonujem, mada iz mog naselja ima ili ih je bilo bar pet, sest forumskih faca koje se ne bi slozile sa mojim samofavorizovanjem.Мене су питали "Хоћеш сока од сасафрса?"Daaa..
Sećam se kad sam bila mala pa nisam ništa htela da jedem, baba se iznervira, oduszćtane od nutkanja, pa pita, hočeš mušmuladok nisam ni znala šta je to.
Sviđa mi se njihov ukus, ali moraju da budu baš meke. Volim i kaki jabuku![]()

Мени је хит како неки људи скоче на тему гладовања, корекције у исхрани и слично као прст у око да им се гура. Као све, све... само храну не дирај. Не знам да ли се и на једну тему увреде као на ту.Коментар испод текста о аутофагији Весне да Винча, хахах:
"Autofagija mora da bude način našeg života"
Kaže Vesna da Vinča.
A šta kažu Jovana da Borča i Mirjana da Krnjača?
A šta o svemu tome misli Jelena Jetza von Ljig?
Gospođa nek gladuje ako hoće, ali to što njoj to "mora" da bude način života ne mora i nema ostalima.
Prijatno gladovanje želim gospođo .
(marko_sthlm, 10. novembar 2020 11:41)
Чиме их је прала?U zivotu sam bila samo jednom u spa i preselo mi.to kad mi je ona tunizanka prala grudi sat i po

Prala me je celu sat i po,sve me opere,sa sve metalnim loncetom,pa me trlja sa raznoraznim stvarima,uglavnom sa onim dzakom za krompir kojim ribamo tepihe....ja njoj na srpskom i englesnom,ona meni na francuskom i arapskom,ja sklanjam rukom,ona meni skloni ruke...valjda je mislila igramo seЧиме их је прала?
Kао масажа или?
И што су трпела ако ти није пријало?

ХитPrala me je celu sat i po,sve me opere,sa sve metalnim loncetom,pa me trlja sa raznoraznim stvarima,uglavnom sa onim dzakom za krompir kojim ribamo tepihe....ja njoj na srpskom i englesnom,ona meni na francuskom i arapskom,ja sklanjam rukom,ona meni skloni ruke...valjda je mislila igramo se
Meni bilo neprijatno da je sutnem

toliko strokava?U zivotu sam bila samo jednom u spa i preselo mi.to kad mi je ona tunizanka prala grudi sat i po

idi bre, toliko ti ni ja ne bih praoU zivotu sam bila samo jednom u spa i preselo mi.to kad mi je ona tunizanka prala grudi sat i po
ti si prosla kao onaj zekaPrala me je celu sat i po,sve me opere,sa sve metalnim loncetom,pa me trlja sa raznoraznim stvarima,uglavnom sa onim dzakom za krompir kojim ribamo tepihe....ja njoj na srpskom i englesnom,ona meni na francuskom i arapskom,ja sklanjam rukom,ona meni skloni ruke...valjda je mislila igramo se
Meni bilo neprijatno da je sutnem
Dobio zeka hemoroide pa otišao doktoru na pregled. Kad se konačno
vratio u šumu, svi ga prijatelji znatiželjno ispituju kako je bilo.
.....Pa doktor mi je rekao da skinem gaće, a zatim sam se morao nagnuti. Onda me levom rukom uhvatio za rame, a desnom mi je čeprkao po guzici... Ne. Desnom me je uhvatio za rame, a levom je... Ne. Obema rukama me uhvatio za ramena........mamu mu hebem!
ti samo kvasiš siseidi bre, toliko ti ni ja ne bih prao
jer si ti uvek usputidi bre, toliko ti ni ja ne bih prao

Toliko veliketoliko strokava?![]()